2777
2789
عنوان

شیر دوش دستی

482 بازدید | 16 پست

سلام مهربونا

من ۳۴روزه زایمان کردم

تو این مدت اکثرا شیر خشک دادم به بچم

با شیر دوش دستی که میدوشم خیلی هنر کنم۱۵سی سی شیر میاد

من بلد نیستم بدوشم یا شیرم خشک شده؟

خدایا مراقب عزیزانم باش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا خودت شیرنمیدی بهش

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

شیرت کمه. شیر دوش دستی هم خیلی کاربردی نیست. اگر میتونی برو بیمارستانهایی که بخش نوزاد دارن و از شیر دوش برقی اونا استفاده کن. ولی در کل اگر نینیت سینه نمیگیره بیخیال شو تا مثل من نشی. من انقد شیر دوشیدن و بهش دادم که دیگه به جای شیر خون از سینم خارج میشد. رفتم دکتر گفت مویرگای سینه پاره شده و دوشیدن شیر دیگه خطرناکه و کلا برام ممنوعش کرد. الآنم نینیم شیرخشکیه. یکماه شیر خودت رو دادی کافیه

وای عزیزم چرا شیر خشک دادی آخه.بهترین تغذیه مخصوصا برای ماه اول شیر مادر من بچه م یه موقعی 45 دقیقه زیر سینه بود دکتر بهم گفته بود با دستت زیر چونشو نگه دار.اصلا شیرخشک فقط سیر میکنه شیر مادر پر از مواد مغذی است

خدا «رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ»خدایا خودت دادی خودتم مواظبشون  باش(یازهرا.س.)(یازینب.س.)👶

بعدشم شیرتو به طور مکرر با شیر دوش بدوشی شیرت خشک میشه.کادو هم شیرو زیاد میکنه کلا مایعات خیلی خوبه

خدا «رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ»خدایا خودت دادی خودتم مواظبشون  باش(یازهرا.س.)(یازینب.س.)👶