2777
2789
عنوان

پسرم وزنش کمه

301 بازدید | 28 پست

سلام مامانا

من دیروز پسرمو بردم بهداشت  واکسن ۴ماهگیشو زد اما گفت وزنش کمه موقع تولد ۳۶۰۰ بوده الان ۶۸۰۰ البته تو این ماه فقط ۳۰۰ گرم‌اضافه کرده چیکار کنم وزن بگیره و تپل بشه دورسرشم گفت کمه تازه ۴۲ بود اونم

خــدایا بخاطر این نعمـت بزرگ روزی هــــزاربار بگـم شڪرت کمـه❤️پس با هرنفسـی ڪه میڪشم میگـم˝خـدایا شڪـر˝

کاملا نرماله. بهداشت هیچی سرش نمیشه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

در کنار شیر خودت شیر خشکم بده الن چهار ماهشه کار خاصی نمیتونی انجام‌بدی

فرق داره چه شیرخشکی باشه یا نه هرچی بدم

خــدایا بخاطر این نعمـت بزرگ روزی هــــزاربار بگـم شڪرت کمـه❤️پس با هرنفسـی ڪه میڪشم میگـم˝خـدایا شڪـر˝
کاملا نرماله. بهداشت هیچی سرش نمیشه

چمیدونم والا از دیروزه دارم غصه میخورم

عزیزم اینکه نرماله کجاش کمه تو شیش ماهگی باید دوبرابر وزن تولدش باشه الان پسر شما شش ماهش نیست چهارماهشه خوبه که

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
شير خشك سوپراميل بده بهش

خوبه یعنی از ببلاک‌و بیومیل پلاس بهتره؟؟؟

فرق داره چه شیرخشکی باشه یا نه هرچی بدم

به نطرم اصلا شیرخشک نده شیرخودت بهتر ازهمه چی شیرخشک بچه رو پفکی میکنه با هر سرماخوردگی پفش میخوابه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
مثل دختر من نكنه حساسيت به لاكتوز داره؟؟؟خيييلي نفخ ميكنه؟

آره اتفاقا همیشه نفخ داره

یعنی چی حساسیت به لاکتوز باید چیکار کنم 

خوبه خوبه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
عزیزم اینکه نرماله کجاش کمه تو شیش ماهگی باید دوبرابر وزن تولدش باشه الان پسر شما شش ماهش نیست چهارم ...

آخه هرکی هم میبینه میگه خیلی لاغره دیروزم که اینجوری گفت تو بهداشت دیگه حسابی حالمو گرفت 😭