2777
2789
عنوان

وزن گیری کم پسرم

2025 بازدید | 20 پست

سلام پسرم الان یک سال وسه ماهشه  وزنش نه کیلو چهار صد وقدش هفتادو شش وزن به دنیا اومدنش سه کیلو هفتصد قدش پنجاه ویک چکا کنم خیلی کم وزن میگیره لطفا راهنمایی کنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پسرمن پنج ماهشه هشت کیلوئه.من فقط شیر خودمو میدم.اگه خوراک بچه تون خوبه نگران نباشید قدش خوبه 

خوش به حالت

دختر من پنج ماهه فقط پنج و نیم کیلو

برا من رفلاکس داره

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خوش به حالت دختر من پنج ماهه فقط پنج و نیم کیلو برا من رفلاکس داره

پسرمنم رفلاکس داره دوبار درروز اس امپرازول میخوره. من نمیدونم چطور میشه دخترمم تپل بود تا دوسالگی بعد از شیر گرفتم یکم لاغر شد الان سه سال ونیمشه نه لاغره نه چاقه قدش نودوهشت وزنش هفده

پس نگرانی نداره عزیزم قدشم خداروشکر خوبه

اخه تو سه ماه فقط چهارصد گرم اضافه کرده چون خوب غذا میخوره نگرانم چرا اینقدر کم اضافه کرده دکترش میگه چون غذاشو میکس میکنی ویتامینش از بین میره وزن گیریش کم میشه  اگه غذا شو میکس نکنم نمیخوره

اخه تو سه ماه فقط چهارصد گرم اضافه کرده چون خوب غذا میخوره نگرانم چرا اینقدر کم اضافه کرده دکترش میگ ...

وای وای اشتباه منو مرتکب شدی پس.میکس یعنی فاجعه.هرچه سریعتر میکس کردنو ترک کن نه بخاطر وزنش بخاطر اینکه دیگه نمیجوه بچه....من هجده ماهگیش با کلی خون دل میکسر رو گذاشتم کنار.گرسنه موند تا به مرور جوید... میکس کردن اتفاقا چاق کننده ست چون حجم بیشتری میخوره و برای خوردنش تلاش نمیکنه. شاید انگل داره.آزمایش کامل بده. شربت زینک هم خوبه

وای وای اشتباه منو مرتکب شدی پس.میکس یعنی فاجعه.هرچه سریعتر میکس کردنو ترک کن نه بخاطر وزنش بخاطر ای ...

نه تمام ازمایشاتش سالمه به نظر شما چی بهش بدم بیشتر وزن بگیره

نه تمام ازمایشاتش سالمه به نظر شما چی بهش بدم بیشتر وزن بگیره

سویق گندم و سویق کامل.من فرنی میپختم توش اینارو میریختم هربار چندتاش:پودر پسته و قندق و گردو.گلاب.عسل.خرما.شیره انگور.سویق.پودر بیسکویت مادر.کره بادام زمینی.روغن حیوانی.سرشیر.ارده.گاهی موز و...

هربار دوسه تاشو میریختم.حلیم گندم خیلی میدادم روش روغن حیوانی و دارچین میریختم آب قلم میریختم داخلش...

دخترمن حسابی تپلتر شد بعد غذای کمکی دادن ولی من اشتباه کردم دنبالش میفتادم و کلی بهش چیز میدادم.همیشه تو کیفم خوراکی بود جایی میرفتیم. میوه هم تابستونا انبه و زرد آلو و هلو میکس میکردم زمستونا سیب زرد رنده میکردم با گلاب و عسل بهش میدادم

ممنونم از راهنمایتون عزیزم 

اما کلا زیاد به فکر چاقیش نباش. من الان اصلا اصرار نمیکنم دخترم غذا بخوره میارم سر سفره اگر خورد که هیچ نخورد بر میدارم تا وقتی منت باشه. کاش این تجربه رو قبلا داشتم که گربه میکردم دنبالش تا بخوره همه چیز به زور میدادم بهش.تپل شد ولی من پیر شدم. ماکارونی هم چاق کننده ست.دنت. نودالیت.ولی خاصیت ندارن من بیشتر باهمون معجون که گفتم وزنش تندتند زیاد میشد.البته ناگفته نمونه استخوان بندی و بنیه بدنیش هم خوب شده ها.ماشاءالله چون چیزای مضر نمیدادم قوی شده