2777
2789
عنوان

سینگلی

95 بازدید | 7 پست

اقا بیکاری کشتمون شما هم مثل منید؟😂

تعداد رای : 10
نظرسنجی
اره
5
50%
نه
5
50%
بی اراده میشکنه اما سرش نمیشه خم‌ 💔💔 وارث این صدای خسته غمش نمیشه کم💔💔از نقاب میزنه تا دل شما خوش شه 💔💔 تو چه میدونی چه حرفا توی خوش کشته

ناچ🙂

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مگه تو اين كشور اصلا بيكار هست!؟؟؟!

والا من نمیدونم چرا اینقدر بیکارم😂😂😂

بی اراده میشکنه اما سرش نمیشه خم‌ 💔💔 وارث این صدای خسته غمش نمیشه کم💔💔از نقاب میزنه تا دل شما خوش شه 💔💔 تو چه میدونی چه حرفا توی خوش کشته
ناچ🙂

خوش بحالت😔😔😔

مثلا داريد تو سوئيس زندگي مي كنيد ها قدر بدونيد😂

من اینم بابا  ب قیافم میخوره؟😍😂😂😂