2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 116 پست
معمولا تاهفته نهم میگن بمونین برا قلب من که کلا 12 هفته رفتم برا ان تی قبل از اونم نرفتم دکتر م گفت ...

ایکاش منم نمیرفتم دیگه کم اوردم از اولش دکترا خیلی اذیتم کردن هر جا رفتم نامیدم کردن

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من ۲ هفته پیش ۶ هفته و یه روز واژینال جنینو ندید ضربان قلب نداشت هفته بعدش رفتم شکمی داشت ضربانم ...

خدا واست حفظش کنه امیدوارم منم نتیجه مثبت بگیرم

خدا واست حفظش کنه امیدوارم منم نتیجه مثبت بگیرم

من چون یه سقط داشتم قبلش خیلی ناامید بودم بسپر به خدا .تیتر بتات چند بود و دقیقا چند هفته بودی رفتی سونو؟

🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹
من چون یه سقط داشتم قبلش خیلی ناامید بودم بسپر به خدا .تیتر بتات چند بود و دقیقا چند هفته بودی رفتی ...

بتا سه روز بعداز موعدم ۱۰۱بود ب گفته ی دکتری ک سونو کرد گفت هفت هفته هستی

سونو شکمی هم دقیق نیست. ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه

من واژینال انجام دادم هفته ۷ ضربان نداشت هفته بعدش تشکیل شد .آره لقاح هر کس یه جوری دکتر من با بتام حساب کرد گفت وقت داری برا تشکیل قلب

🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹
من واژینال انجام دادم هفته ۷ ضربان نداشت هفته بعدش تشکیل شد .آره لقاح هر کس یه جوری دکتر من با بتام ...

بتا ی منم پایین بود دکترم گفت لقاحت دیر انجام شده