2777
2789
عنوان

خانما شما بیاین بگین

113 بازدید | 10 پست

سلام بر همه خانم ها 

با یه روز تاخیر روزتون مبارک  

یه سوالی واقعا داره منو اذیت میکنه.

من و امثال من که روز به روز داره سنمون بیش تر میشه ولی از نظر مالی و اقتصادی واقعا اوضاعمون خرابه .با وجود این که کار میکنم و اهل تفریح و خوشگذرونی هم نیستم و فقط دارم به خودم سختی میدم ولی هشتم گرو نه.

چون پدر پولداری هم ندارم.

من و امثال من جوان چطوری با این اوضاع ازدواج کنیم؟من دیروز میدیدم که خیلی از  بانوان این سرزمین به بهونه ی روزها و اعیاد مختلف توقع هدیه های مختلف دارن واقعا الان فکرش رو که میکنم واقعا دلم میشکنه که ما حالا حالاها نباید به دوست داشتن و عشق و ابراز علاقه حتی فکر کنیم.

به نظر شما واقعا ما باید چکار کنیم؟

خواهشا بحث رو به حاشیه نبرید

خواهرانه نظرتون رو بیاین بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدالعنت کنه اونایی که وضع اقتصادی رو انقدر خراب کردند خودشون حال میکنند بقیه هم که براشون مهم نیستن ...

اخ گل گفتی

دلم به حال این جوونا میسوزه به خدا از صبح تاشب

کار میکنن آخرش نمیتونن واسه خودشون زندگی درست کنن

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
اخ گل گفتی دلم به حال این جوونا میسوزه به خدا از صبح تاشب کار میکنن آخرش نمیتونن واسه خودشون زندگی ...

منم باردارم ،به جای اینکه خوشحال باشم فقط غصه پولو دارم میخورم

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
منم باردارم ،به جای اینکه خوشحال باشم فقط غصه پولو دارم میخورم

بهت حق میدم ولی چکاری از دستمون بر میاد

غصه نخور برای نی نی بده

خیر سرمون یعنی مثلا جوون هستیم😕

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕

برادر عزیز الان خانوما فقط اینطور نیستن آقایونم اینطور شدن 

منم دلم شکست، منم بابای پولدار نداشتم، ولی اونی که ادعای دوست داشتن داشت تا خانوادش مخالفت کردن رفت ، شما میگی چرا اینطور شده دلم شکست ،شما قراره سرپرست خانواده بشی، من چی؟ من قرار بود آقا رو تامین کنم؟ منم واقعا دلم ازشون شکست امیدوارم خدا جوابشونو بده ،میدونید چیه اونجایی که دختر کم توقعه پسر کلاس میزاره اونجایی پسر کم توقعه دختر کلاس میزاره همیشه برعکسه ،حالا من خودم چون تو خانواده ضعیف رو به متوسط بزرگ شدم توقع چندانی نداشتم حتی پارسال که باهم بودیم کارتشو بهم داد گفت من سلیقه ندارم خودت برا ولنتاین یه چی بخر خدا شاهده دلم نیومد هر چی هم برام خریده بود مامانم گفت باهاش حساب کن که کردم، میخوام بگم حتما دست میزارین رو دخترای پولدار که اینطور میشه، برید از یه خانواده خوب و بااصالت و متدین و هم سطح خودتون دختر بگیرین که توقعشم کم باشه که یه گلم خوشحالش کنه !!!! حالا یه نکته جالبم هست که پسره خودش هیچی نداشت خانوادشم آنچنان پولدار نبودن