2777
2789
عنوان

دلم گرفته😭

206 بازدید | 22 پست

من یک زن مستقلم یعنی صبح از خونه میزنم بیرون و تا شب کار میکنم، کارمم چون تو بازاره اصلا راحت نیست،مثل یک مرد چک میکشم،خرید میکنم و هزارتا دردسر دیگه

از شوهرم هزارتومن نمیگیرم اما اون میگیره...من اینطوری نبودم اما ماه‌های اول ازدواج انقدر سختی کشیدمو و اشک ریختم تا اینکه به خودم گفتم باید خودم یه راهی برای پول درآوردن پیدا کنم

الان تو کارم ظرف یک سال موفق شدم اما از زندگیم راضی نیستم،دلم یک مرد میخواد نه نون خور...

دیروز روز زن بود و من تا الان به هزار نفر هدیه روز زن فروختم و هر بار با خودم میگفتم یعنی میشه شوهر منم مثه اینا بیاد منو سوپرایز کنه؟؟؟

که چقدر هم خوب سوپرایز شدم، شوهرم دیروز از صبح تا عصر گوشیش خاموش بود و حتی سه ساعت دیرتر از همیشه رسید خونه😔

دلم برای خودم گرفت...احساس بدختی میکنم و اصلا نمیدونم باید چه کار کنم

در ضمن من درسته کار میکنم،اما اصلا برای شوهرم کم نمیذارم هر زمان خونه باشه سعی میکنم کنارش باشم اما اون انگار فراریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال اصلی اینه :اگر ادم اشتباه توزندگیتونه چرا حذفش نمیکنین؟

مثل اینه که ادم یه تکه شیشه شکسته کف پاش فروکنه راه بره و زاری کنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چرا خاموش بود .

سوال منم هست؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
سوال اصلی اینه :اگر ادم اشتباه توزندگیتونه چرا حذفش نمیکنین؟

به خدا خودم همیشه اینو به همه گفتم اما الان نمیتونم اصلا طاقت رفتار منفی جامعه رو.ندارم

زیادی خوبی میشه وظیفه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

عزیزم اینکه شوهرت بهت تبریک نگفته یا سوپرایزت نکرده دلیلش این نیست که تو مشکل داری

یا دلیلش این نیست که اون تو رو دوست نداره

کلا ذات مردا اینجوریه سوپرایز براشون مفهوم نداره 

منتها ما زنا فکر میکنیم مردا عین خودمونن همه چیو یادشونه

در صورتی که اینطور نیست 

اینایی هم که میبینی سوپرایز میکنن اینا زور زناشونه وگرنه همه مردا رو ول کنی هیییییچ مناسبتی خاطرشون نمیمونه

اینکه سرکار هستی و مستقلی صد هیچ از بقیه زنا جلوتری 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
به خدا خودم همیشه اینو به همه گفتم اما الان نمیتونم اصلا طاقت رفتار منفی جامعه رو.ندارم

رفتار منفی جامعه؟!!!!!!!!!خواهر من این جامعه ای که میگی یا بهتر بگم این ترسی که ازش حرف میزنی روزای جوونی شمارومیبلعه یه لیوان اب هم روش میخوره و خلاص

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

تنهایی کارتو استارت زدی کاملا چه مالی چه عاطفی؟شوهرت هیچکاره بود؟سرمایشم از خودت بود.خیلی با توجه به تاپیکات از بالا نگاهش میکنی مثلا مرده زندگیته ها

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم