2777
2789
عنوان

مگ میش ....

1297 بازدید | 19 پست

من ۱/۵ ساله تنبلی تخمدان شدید، زخم دهانه رحم و عفونت شدید دائم دارم ک ۱ ساله تحت درمانم هیچ جوابی هم برای عفونتم نگرفتم و الان دارم جلسات اوزون تراپی پیش دکترم میرم فولیکول هامم ب قدره ناچیزه ک دکتر گف باید لتروزول بخورم حالا ی بار کاندومم ۲۰ روز پیش پاره شد من ۱ ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم البته دومیش ی ۴ ساعت دیر تر خورده بودم از زمانش .... ۱۸ روزه ک از پریودم میگذره کمر درد شدیدم دارم همیش پریودم ۷ روزه بود ک ماه پیش ۲روز شدم بخاطر استرس زیاد . امروز صبم بی بی چک زدم ک تو نی نی سایت بهم گفتن باردارم باوجود اینک الان بیست روزه  دمنوش های چای کوهی و زعفران میخورم الان باید چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پا نمیشی بری دکتر ازمایش بدی 

تو نی نی سایت همه از دکتر فراری ان...یکی یه بار تاپیک زده بود دردای زایمانم شروع شده ها اما نمیرم چون معاینه نمیخوام...یکی میگه بچه ام چند روزه اسهال و تب داره چه کنم!

واقعا دکتر انقدر بد؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
بعد با این اوصاف دلیل بی بی زدنت چی بوده پس  عجیبه برام😕

چون ۱درصد شک کردم بعد ۲۰ روز دمنوش قاعده آور خوردن

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
تو نی نی سایت همه از دکتر فراری ان...یکی یه بار تاپیک زده بود دردای زایمانم شروع شده ها اما نمیرم چو ...

اخه سه بار تاپیک زد یه بیبی گذاشت ک مثبت بود 

میگه نمیشه نه من قرص میخوردم خو بابا برو دکتر یه ازمایش بده 

اخه سه بار تاپیک زد یه بیبی گذاشت ک مثبت بود  میگه نمیشه نه من قرص میخوردم خو بابا برو دکتر یه ...

آره دیدم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭