2777
2789
عنوان

چجوری نکسیومو بدم ک بچه ام بخوره؟

77 بازدید | 5 پست

دخترم سه ماهشه و رفلاکس پنهان داره با وزن ۵۸۰۰تو این ماه اصلا وزن نگرفته..امپرازول ۲۰ خورد چند هفته بد نبود اما یبوست شد ووزن نگرفته بود..دکتر بهش قرص نکسیوم و دمپریدون داده..من نمدونم چجوری بدم ک راحت بخوره...نکسیوم رو با قاشق دادم با بدبختی و گریه با سرنگ دادم بازم کلی گریه و میریختش بیرون با اب دادم..دمپریدون هم دادم ک ی ربع بعدش همشو بالا اورد و کلا چندبار بعد از اون بالا اورد...نمدونم ایا با شیر اثر دارو نمیره؟ خیلی تلخه..مامانایی ک نکسیوم دادین بیاین کمک بگین چجوری دادین؟

عزیزم از مشاور هاش بپرس بهتر کمکت میکنن

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نکسیوم میدادم تو آب حل میکردم راحت می خورد  بخوابونش بهش بده  با آب سیب هم می تونی بد ...

اب سیب یبوستش میکنه..نکسیوم چند روز بعدش تاثیر میکنه؟ چون دخترم شیرمو نمیگیره