2777
2789
عنوان

خونه یا سرمایه

153 بازدید | 4 پست

یه مقدار پول داریم نزدیک ۵۰۰ تومن احتمالا وام هم بگیریم با قسط ماهی یک و نیم.شوهرم درامدش نهایتا ۳ تومن.خودم بچم کوچیکه یک سالشه فعلا نمیتونم جایی بذارمش.مامانم از عهدش خارجه که بتونه نگه داره بچمو.سنش زیاده و دیابتی.بچمم نوپا و به شدت شلوغ.وگرنه قبلا کار میکردم فعلا خانه دارم.مستاجریم و اجارمونو پدرشوهرم میده.

موندیم آپارتمان بخریم متری ۶ یا ۵ تومن..(شهرستانیم بالاشهر میشه اپارتمان ۱۰۰ متری خرید با با این پول)بدیمش رهن مثلا ۷۰_80 تومن.با پول رهن یه کاری بکنیم.یا کل پولو بیزینس پردرامد راه بندازیم ..خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین.آقایون و خانوما لطفا خواهرانه راهنمایی کنین.

تعداد رای : 9
نظرسنجی
خرید اپارتمان
8
88%
شغل پردرامد
1
11%
    Kiziim

عزیزم حتما حتما یه آپارتمان بخر شک نکن.فردا روز پشیمون شدی میفروشی تصمیم دیگه میگیری که بازم من باشم اصلا خونه رو نمیفروشم.ولی بزنی به کار آیا بگیره نگیره.اول یه سنگ بنا درست کن بعد بیزینس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خونه رو بخر خیلی ریسکه همه پولاتو بزاری تو یه کار که معلوم نیست جواب بده یا نه به قول معروف ادم که همه تخم مرغا رو توی یه سبد نمیزاره

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی