2777
2789
عنوان

عاغا یه سوال

134 بازدید | 12 پست

خانوماااا کمک

چطوری ذوقتون رو از دریافت هدیه نشون میدید

من اصلا بلد نیستم ذوق کنم😐😐

از نظر خودم خوشحالی مو نشون میدم و ذوق میکنم اما همسرم گاهی میپرسه خوشحال نشدی؟

و این جملش رسما ادمو داغون میکنه😬😬😬

چشماتو قلمبه کن دستاتو بزار رو دهنت ابرو هاتم ببر بالا داد بزن خدااااای مننننن وای مرسی عاشقتم شوهرم 😬😬😬

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خوشحال میشم ناخود آگاه میخندم و چشمام برق میزنه و سرمم تکون میدم خیلی خوشحال شدنی

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
خخخخخخخحححخخخخ. بستگی داره هدیه چی باشه 

برای روز زن کافه رزرو کرده بود کلی تم داده بود و یه عالمه گوگولی کرده بود شمع و گلبرگ ریخته بود تو راهم گلی عروسک و شکلات و گل گرفته بود با اتلیه هماهنگ شده بود اومده بودن اونجا واسه فیلم و عکس. من که رسیدم از نظر خودم خیلی ذوق کردم 🙄ولی تو ماشین گف ببخشید به خاطر سورپرایز مجبور بودم امروز یکم کم محلی کنم و دیر جواب بدم به پیاما 

اخرشم گف ذوق نکردی سورپرایزت کردم؟؟؟؟

من😬😐

خودش😥

بقیه😍 

دقیقا همین کارو کردم اما انگار انتظار ذوق بیشتری داشت😂😂

پس مشکل از شما نیست، شوهرت خیلی توقع داره 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
برای روز زن کافه رزرو کرده بود کلی تم داده بود و یه عالمه گوگولی کرده بود شمع و گلبرگ ریخته بود تو ر ...

من بودم میپریدم بغلش گازش میگرفتم

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀