2777
2789

میشه اسم و ادرس دکترتو بهم بگی

من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه
دیروز رفتم پیش دکتر پوست گفتش پیسیه دنیا رو سرم خراب شد حتی داروهاشم نگرفتم باور نمیکنم این بیماریو ...

نگران نباش عزیزم بیماریش ارثیه زود اقدام کنی دیگه پیشروی نداره

با خدا باش پادشاهی کن😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز رفتم پیش دکتر پوست گفتش پیسیه دنیا رو سرم خراب شد حتی داروهاشم نگرفتم باور نمیکنم این بیماریو ...

منم امید داشتم قارچ باشه ولی پیش این دکتره که رفتم خیلی خیلی امید داد بهم یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی درمان من سه ماهه بود دو ماهو پیوسته انجامش دادم ولی ماه بعدی رو ول کردم واسه همین شاید یکذره پیشروی داشت ولی بعدش دیگه نداشت تازه بعضی جاها هم کلا از بین رفته ببسن اول از همه امید مهمه دوم اینکه سعی کن اصلا بهش فکر نکنی اصلا

رنگ پوستت سفیده یا سبزه ای؟

کدوم قسمتای بدنت زده و چه قدر؟

با خدا باش پادشاهی کن😇
منم امید داشتم قارچ باشه ولی پیش این دکتره که رفتم خیلی خیلی امید داد بهم یه چیزی میگم یه چیزی میشنو ...

پوستم سفیده اخه اولش دستم یه حالت مثل اگزما زد که خیلیییی خارش داشت بعد جاش سفید شد بعدش صورتم و یه قسمت پام  که اونم مثل دستم اگزمایی شروع شد

وای من همش به فکر مادرمم دوروزه غذای درست حسابی نخوردم 

من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه

کاش تهران میبود 

من الان فقط به دکتری احتیاج دارم که بهم امید بده

پیش دکتری که رفتم عین ربات بود فقط بهش گفتم پیسیه بدون هیچ حسی فقط گفت بله 

شما کجاهاتون لک زد  و الان چقدر خوب شدین

پوستم سفیده اخه اولش دستم یه حالت مثل اگزما زد که خیلیییی خارش داشت بعد جاش سفید شد بعدش صورتم و یه ...

خداروشکر سفیده چون منم پوستم سفیده زیاده دیده نمیشهاگه سبزه بودیم بدبخت میشدیم من اولین بار افتادم زمین سر زانوم زخم شد بعدش که زخمش جوش خورد خوب شد همون ناحیه رنگش عوض شد ینی سفیدتر از پوست خودم شد

حتما برو داروخونه قرص و این چیزاتو بگیر درمانتو زود شروع کن

با خدا باش پادشاهی کن😇
کاش تهران میبود  من الان فقط به دکتری احتیاج دارم که بهم امید بده پیش دکتری که رفتم عین ربات ...

نه این دکتره خیلی خوب بود یعنی هر وقت یادش میوفتم لبخند میاد رو لبم از بس خودش پر از انرزی مثبت بود و انرزیشو به من منتقل کرد با اینکه هر دفعه نا امید میشم ولی وقتی یاد حرفاش میوفتم امید میگیرم

میخوای برو پیش یه مشاور فقط واسه یکی دو جلسه تا اروم بگیری

با خدا باش پادشاهی کن😇

مجردی؟

اسم داروهاتم بهم میگی 

من هرتیکه از بدنمو که زیاد بخارونم اینطوری میشه جرعت ندارم به هیچ جام دست بزنم

شما کجاهاتون لک زد  و الان چقدر خوب شدین

سر زانو چپم با قوزکای پاهام میگم کلا یک ذره ادامه پیدا کرد خیلی کم ولی الان متوقف شد با ائنکه از کرمی که بهم داد بیشتر از نصفیشو استفاده نکردم ولی متوقف شده الانم خیلی وقته فراموشم شده بود این ماجرا الان که گفتی یادم اومد نباید اصلا بهش فکر کنی 

تازه وقتی کرم رو مداوم زدم یکم از لک و پیسا کم شد خودم اینطور حس کردم

با خدا باش پادشاهی کن😇
سر زانو چپم با قوزکای پاهام میگم کلا یک ذره ادامه پیدا کرد خیلی کم ولی الان متوقف شد با ائنکه از کرم ...

خوش به حالت که صورتت نیست چون لکش نمیره

ببخشید که بهت یاداوری کردم

مجردی؟ اسم داروهاتم بهم میگی  من هرتیکه از بدنمو که زیاد بخارونم اینطوری میشه جرعت ندارم به ه ...

اره مجردم

دارو بهم نداد فقط یک کرم دست ساز بود با قرص ویتامین ث برای افزایش مقاومت بدن

با خدا باش پادشاهی کن😇
اره مجردم دارو بهم نداد فقط یک کردم دست ساز بود با قرص ویتامین ث برای افرازیش مقاومت بدن

واکنش اطرافیانت چطور بود؟

ممنون از وقتی که برام گذاشتی فقط برام دعا کن حالم خیلی بده دوستم

خوش به حالت که صورتت نیست چون لکش نمیره ببخشید که بهت یاداوری کردم

کجای صورتت زده؟

من خیلی استرس صورتمو داشتم خواهرمو مامانم بهم امید دادن گفتن اصلا درمان نشدی که نشدی مهم نیس این همه کرم های مختلف هست میزنی میپوشونیشون

نه مهم نیس عزیزم

با خدا باش پادشاهی کن😇