2777
2789

74درصد

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

93

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

ببخشید عزیزم مزاحم شدم ولی تاپیک زده بودی درباره ی لک پوستی چی شد علتش چی بود؟اخه منم همین مشکل و پیدا کردم

من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه
ببخشید عزیزم مزاحم شدم ولی تاپیک زده بودی درباره ی لک پوستی چی شد علتش چی بود؟اخه منم همین مشکل و پی ...

رفتم دکتر همون چیزی که دوستان گفتن بود

ویتیلیگو یا پیسی یا برص هر چی در هر صورت همین بود بهم قرص ویتامین ث داد گفت روزی یکی بخورم با یه کرم که دست ساز بود اونم گفتم باید بمالم به همون ناحیه الان که گذشته ولی دیگه اون ناحیه یکذره کمرنگ تر شده و دیگه ادامه پیدا نکرده

ولی ویتامین ث رو با اینکه تموم شده دوباره خریدم و  هرروز میخورم

با خدا باش پادشاهی کن😇
رفتم دکتر همون چیزی که دوستان گفتن بود ویتیلیگو یا پیسی یا برص هر چی در هر صورت همین بود بهم قرص وی ...

مرسی که جواب دادی 

خدا کمکمون کنه فقط

من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه
نگران نباش عزیزم برو پیش دکتر پوست اصلا هم نگران نباش 

دیروز رفتم پیش دکتر پوست گفتش پیسیه دنیا رو سرم خراب شد حتی داروهاشم نگرفتم باور نمیکنم این بیماریو گرفته باشم تمام امیدم این بود که قارچ باشه