2777
2789
عنوان

چه طوری باید توبه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در آیات 53 و 54 سوره زمر آمده: قُل یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلیَ أَنْفُسِهِم لاتَقنَطُوا مِن رَحمَةِ اللهِ إِنَّ اللهَ یَغفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً إِنَّهُ هُوَ الغَفُورُ الرَّحِیمُ وَ أَنِیبُوا إِلی رَبِّکُم وَ أَسلِمُوا لَهُ مِن قَبلِ أن یَأتِیَکُم العَذابُ ثُمَّ لاتُنصَرُونَ .

«بگو ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، به درستی که خداوند بخشنده مهربان است. و به درگاه پروردگارتان باز گردید و در برابر او تسلیم شوید، پیش از آنکه عذاب به سراغ شما آید، سپس از سوی هیچ کس یاری نشوید».

خداوند حکيم براي نجات انسان از ورطه تباهي، «باب توبه و استغفار» را به روي بندگان خويش گشوده و آن ها را به پشيماني و طلب بخشش دعوت مي کند تا راه براي بازگشت اين انسان فريب خورده باز باشد و با اميدواري به لطف و رحمت بيکران الهي، بار ديگر براي تعالي روح خويش تلاش کند.

امام صادق (ع) می فرمایند: خداوند عز و جل به داود پيامبر، كه بر پيامبر ما و خاندانش و بر او درود باد، وحى كرد : اى داود ! هرگاه بنده مؤمن من گناهى كند و سپس از آن گناه برگردد و توبه نمايد و به هنگام ياد كردن از آن گناه از من شرم كند ، او را بيامرزم و آن گناه را از ياد فرشتگان نگهبان اعمال ببرم و آن را به نيكى بدل كنم . و از اين كار مرا با كى نيست كه من مهربانترين مهربانانم .

هر توبه‌اي قبول مي‌شود؟

امام على (ع) فرموده اند: مَن اُعْطِيَ التَّوبَةَ لَم يُحرَمِ القَبولَ ، ومَن اُعْطِيَ الاسْتِغْفارَ لَم يُحرَمِ المَغفِرَةَ . به هر كس (توفيق) توبه داده شود، از قبول آن محروم نمیشود و به هر كس (توفيق) استغفار عطا گردد ، از آمرزش محروم نمی ‏ماند.

مهمترین شرایط توبه عبارت است از:

* پشیمانی و ندامت از صمیم قلب و تصمیم بر عدم ارتکاب دوباره.

* استغفار و طلب بخشش.

* تصمیم قاطع بر جبران گذشته و ادای حقوق، خصوصا اگر حق الناس باشد.

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
مرسی عزیزم عالی بود

عزیزم منم از یه گناه خیلیی بزرگ توبه کردم  نمازمو شروع کردم خیلی ارامش گرفتم خدا خیلی بخشنده و مهربونه مطمئن باش دوستت داشته ک کاری کرده انقد از گناهت شرمگین بشی توبه کن و نمازتو شروع کن حال درونت عالی میشه بهش قول بده دیگه به سمت این گناه نمیریو نمازتو شروع میکنی مطمئن باش میبخشه فقد یادت باشه ذکر استغفارو زیاد بگی هر روز ۷۰مرتبه ذکر استغفار بگو 

┄┅═══❉☘️🌺🌼🌺☘️❉═══┅┄ @namazasar                                                                                                                                    

⁉️کسی که مرتکب گناه بزرگی شده چگونه توبه کند؟

🌺پاسخ:

اميرالمؤمنين (عليه السلام) مي‌فرمايند: «التَّوْبَةُ عَلَي أَرْبَعَةِ دَعَائِمَ نَدَمٍ بِالْقَلْبِ وَ اسْتِغْفَارٍ بِاللِّسَانِ وَ عَمَلٍ بِالْجَوَارِحِ وَ عَزْمِ أنْ لَا يَعُود»[1]

توبه داراي چهار پايه است: پشيمانى دل، استغفار به زبان، عمل به وسيلة اعضا و تصميم به ترك تكرار.

براي اين که توبه کنيد:

* يک وضو بگيريد

* دو رکعت نماز به نيت نماز توبه، مانند نماز صبح بخوانيد

* بعد از نماز در حالي که آن خطاهاي گذشته را مرور مي کنيد، 7 مرتبه بگوييد، استغفر الله ربي و اتوب اليه .

* سر را به سجده بگذاريد و بعد از صلوات، به خدا و خود، يک قول بسيار جدي بدهيد که ديگر آن خطاهاي گذشته را تکرار نخواهيد کرد و تصميم بگيريد که پاک زندگي کنيد .

* براي اين که توبه شکسته نشود، يک جريمه سنگين براي خود در نظر بگيريد.

* بعد از توبه سعي کنيد به واجبات خود پاي بند باشيد و از گناهان دوري کنيد.

🖊اگر اين مراحل را انجام دهيد، مطمئن باشيد، هنوز سر از سجده بر نداشته، حق تعالي پرونده شما را از خطاهاي گذشته پاک خواهد نمود و شما پاک خواهيد شد.

🌱به اين آيه شريفه توجه بفرماييد:

« مَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ عَمَلاً صالِحاً فَأُوْلئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئاتِهِمْ حَسَناتٍ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحيماً [فرقان/70]

🌱 آن كسانى كه از گناه توبه كنند و عمل صالح به جاى آرند، پس خدا گناهان آنها را بدل به حسنات گرداند، و خداوند بسيار آمرزنده و مهربان است.»

* سعي کنيد به مرور، آگاهي خود را نسبت به مسائل ديني و وظايف خود بالا ببريد در اين زمينه کتابهايي مانند اخلاق الهي استاد اخلاق مرحوم مجتبي تهراني، قلب سليم و گناهان کبيره شهيد دستغيب را مطالعه بفرماييد.

🌹نکته:

1- 📍بعد از توبه، کمي با خود خلوت کنيد و ببيند زمينه هاي آن خطاهاي گذشته چيست؟ مثلا دوستان ناباب، کنترل نکردن نگاه، محيط فاسد و... از اين زمينه ها دوري کنيد.

2- 📍از بيکاري به شدت خود داري کنيد.

3 -📍 حتي المقدور از تنهايي خود داري کنيد

4- 📍ورزش را جدي بگيرد.

5- بدانيد که هيچ چيز در اين دنيا ارزش پاک بودن پاک زندگي کردن را ندارد.

6-📍 درب رحمت الهي هميشه باز است، در کربلا، حرّ، تا صبح عاشورا جهنمي بود، ولي در عرض چند ساعت، فقط چند ساعت، با توبه اي که نمود، کارش به جايي رسيد که نامش به عنوان يکي از شهداي با افتخار کربلا تا قيامت بر تارک تاريخ مي درخشد.

پي نوشت:

📗 [1]. بحارالأنوار، ج 75، ص 81

┄┅═══❉☘️🌺🌼🌺☘️❉═══┅┄ @namazasar

بسم الله الرحمن الرحیم.

با عرض سلام.

خدا خیلی مهربونه.

خیلی بهمون نزدیکه.

از خودمون به خودمون نزدیکتره.

خدا منتظر ماست تا برگردیم

کارای خوبمون رو بیشتر کنیم

از گناهانمون استغفار کنیم.

به سمت خدا برگردیم.

به رحمت و اجابتش و مغفرتش و لطف و کرمش امیدوار باشیم.

و بعد ببینیم خدا باهامون چِها که نمیکنه از مهربانی بینهایتش!

عبد نبايد از لطف و عنايت و رحمت پروردگار عالميان نا اميد باشد؛

چرا كه او با وجودی قدسی و پروردگاری مهربان و كريم روبروست؛ كسی كه هر گناهكاری را به توبه دعوت میكند تا او را بيامرزد، و هر ورشكسته ای را میخواند تا ورشكستگیش را جبران كند، و هر دردمندی را دعوت میكند تا درمانش نمايد.

شخصی به يكی از سالكان راه دوست گفت: من دامن به گناه آلودم، آيا گمان میكنی كه مرا بپذيرند؟ گفت: وای بر تو، خدا اعراض كنندگان و پشت كنندگان به حق و حقيقت را می خواند، چگونه ممكن است از در خانه اش كسی را كه به حضرتش ملتجی شده و به او پناه آورده براند؟!

مرحوم «ابن فهد حلی» در كتاب عدّة الداعی روايت كرده:

هنگامی كه حق تعالی موسی عليه السلام را به سوی فرعون فرستاد تا او را (از گناهانش) بترساند، به موسی عليه السلام فرمود: به فرعون بگو كه: من به عفو و آمرزش و گذشت (از عيوب) و بردباری (نسبت به گناهكاران و اجابت دعای گدايان)، بيشتر از غضب و عقوبت شتاب میكنم.

عدّة الداعی: 145؛ بحار الأنوار: 13/ 63، باب 2.

آری، معامله او با اهل توحيد جز با فضل و احسان نيست و نبوده و نخواهد بود.

كسی كه به يگانگیش شهادت دهد و تا اندازه ای به خواسته های حضرتش جامه عمل بپوشاند، مورد لطف بیكران و رحمت بینهايت قرار خواهد گرفت و با لطف و كرمش با آنان معامله میكند.

خدای مهربان، با كمترين دستآويزی، دريای رحمتش را به سوی بنده اش سرازير میكند، و او را از همه طرف، مورد لطف و محبّت قرار میدهد.

مهر و محبّت الهی را چگونه میتوان درك كرد و مقام رحمتش را چگونه میتوان بر غضبش مستولی ندانست در حالی كه رحمت او همه چيز را فرا گرفته است؟

«يَا مَنْ سَبَقَتْ رَحْمَتُهُ غَضَبَهُ،» (دعای عرفه).

رأفت و رحمت حضرت حق تمام عالم را فراگرفته و ريزترين موجودات عالم تا با عظمتترين آنان مشمول رحمت حقند.

چه جای نا اميدی است از خدايی كه برای نجات بنده اش دنبال بهانه ای است هرچند كوچك.

من یک کتابی دارم در کامپیوترم که در سال 97 نذر کردم و با خدا عهد کردم که این کتاب رو در جاهای مختلف منتشر کنم

و بفرستم برای هر شخصی که میگه گناه زیاد دارم نکنه خدا من رو نبخشه

برای هر گرفتاری که میگه آیا خدا دعای من رو مستجاب میکنه یا من رو فراموش و رها کرده

برای هرکس که میخواد بدونه خدا دوستش داره یا نه

و خلاصه برای هر کسی که دنبال مغفرت و رحمت و محبت و اجابت الهی میگرده!

چند وقت پیش دوستم این سایت رو بهم معرفی کرد.

و من کلماتی مثل خدا من رو دوست داره یا چرا خدا دوستم نداره و آیا خدا من رو میبخشه و ... رو در گوگل سرچ کردم و پی بردم انشاءالله به لطف الهی

این کتابی که دارم میتونه برای شما راهگشا باشه.

لطفا کتاب رو از این لینکها دانلود بفرمایین

دانلود فایل متنی کتاب:

https://uupload.ir/view/mohabbat_elahi_yo00.doc/

دانلود کتاب با فرمت pdf:

https://uupload.ir/view/mohabbat_elahi2_axzj.pdf

بخونین و ممنون میشم اگه حال دلتون خوب شد به من هم خبر بدین و من  رو از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایین!

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام