2777
2789
عنوان

دلم درد میکنه

124 بازدید | 18 پست

دو سه روز بعد پریودی موقع بلن شدن از جام سمت چپ زیر دلم تیر خیلی بدی میکشه به حدی ک دوباره میشینم تا اروم بشم موقع رابطم درد دارم دوسه روز اینطوری ام واسه چیه به نظرتون سونوگرافی و اینا لازمه

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوز بده خوب میشی

ماشالاه به ادبت

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

شاید کیست داری گلم

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
شاید کیست یا عفونت،بله سونو باید بدی

اخه دو ماه پیش سقط داشتم کلا دو دوره پریود شدم بعد سقطمم نرفتم سونو

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

قبل بارداری یه کیست دو میلی داشتم که ...

سونو بدی بهتره،ریشه یابی میشه دیگه

خیلی نبود سن بارداریم پنج هفته بودم سه تا دکتر رفتم هرچی گفتم سونو برم گفتن نیاز نیست چون زود خونریزیم بند اومد