2821
2789
عنوان

خانوما

75 بازدید | 12 پست

سلام من یه میزغذاخوری دارم که رنگش قهوه ای بود بعدمن اومدم یک سال پیش اسپری سفیدخریدم زدم خیلی ضایع شد بعد گذاشتمش انباری حالامیخام استفاده کنم ازش چه جوری رنگ اولشوبرگردونم؟؟

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رنگ مولتی سورفیس بگیر هر رنگی که خواسی!

اول سمباده بگش بعد رنگش کن با ابر که یه دست بشه چن بار هی رنگ کن بذار خشک بشه چن دست بزن تا یه دست بشه

آخر سر که کامل خشک شد اسپری وارنیش اگه اشتباه نکنم بزن که ضد آب بشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
رنگ مولتی سورفیس بگیر هر رنگی که خواسی! اول سمباده بگش بعد رنگش کن با ابر که یه دست بشه چن بار هی ر ...

آخه دیگه میخام رنگ اولش باشه

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
آخه دیگه میخام رنگ اولش باشه

هر رنگی دوس داری بزن! همون رنگ اولیه اش بخر 

یا مولتی سورفیس یا اکرولیک

لوازم هنریا دارن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

رنگ مولتی سورفیس  یا اکرولیک خیلی کار باهاشون راحته کثیف کاری ندارن و بو هم ندارن چن تا روزنامه پهن کن زیرش بزن. 

تینربزنم چی؟؟؟

نه اصلا حلال اب هسن! از خود فروشنده بپرسی راهنمایی میکنه

تو گوگل هم بزنی کاملا توضیح داره

با تینر اون‌رنگ اسپریو میتونی پاک کنی  ولی چون‌میخوای رنگ زیری بمونه خیلی مکافات داره که نم‌نم بزنی به دستمال و بکشی روش .

تازه باردارم هستی بوش اذیتت میکنه بیاوبیخیال شو

ای همه هستی ز تو پیدا شده.....