maslak_e_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 47 عنوان بعد از طلاق 171 بازدید | 15 پست لطفا از همه چیه بعد از طلاق بگین براممیخوام چشام باز باشه و بعد تصمیم بگیرم 1398/11/27 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhhhhhhhhhhmuna عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2397 اینجا ایرانه و بیشتر خانوما بدبختر می شن مگه ایتکه قوی باشن
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56736 اگر واقعا مرد زندگی نیست معتاد و خائنه و اصلاح ناپذیره جدا شووگرنه زندگیتو بهم نریز حیفه
آدریانامهر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 225 هیچ اتفاق خاصی نمیفته .فقط با خیالی آسوده بدون سرخر زندگی میکنی .فقط باید مراقب گرگهای اطرافت باشی
maslak_e_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 47 اگر واقعا مرد زندگی نیست معتاد و خائنه و اصلاح ناپذیره جدا شو وگرنه زندگیتو بهم نریز حیفه معتاد و خائن و .... نیسولی حس می کنم اصلا مردم نیساصلا احساس متاهلی ندارمفک می کنم شاید هنوز دلش پیش عشق بچگیاشه
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56736 معتاد و خائن و .... نیس ولی حس می کنم اصلا مردم نیس اصلا احساس متاهلی ندارم فک می کنم شاید هنوز د ... برید پیش مشاور درستش کنبه خدا طلاق آخرین راههاین طرف هیچ خبری جز دلشکستگی نیست...
maslak_e_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 47 برید پیش مشاور درستش کن به خدا طلاق آخرین راهه این طرف هیچ خبری جز دلشکستگی نیست... الانم جز دلشکستگی ندارم۵ ساله زوجیدم.نه حسی نه عشقی و نه حتی حرف ساده ای باهام نداریم. ۵ ساله نه تولد نه روز زن هیچی و هیچی
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56736 الانم جز دلشکستگی ندارم ۵ ساله زوجیدم.نه حسی نه عشقی و نه حتی حرف ساده ای باهام نداریم. ۵ ساله نه ت ... چرا انقدر سرده؟هیچ نکته ی مثبتی نداره؟
maslak_e_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 47 چرا انقدر سرده؟هیچ نکته ی مثبتی نداره؟ نکات مثبت داره ولی برا خودشهقد و هیکل و سواد و کارش و ... کلی دخترو کشته ولی برا من اینا زندگی نیسمن دوس داشتن و احساس میخوام
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56736 نکات مثبت داره ولی برا خودشه قد و هیکل و سواد و کارش و ... کلی دخترو کشته ولی برا من اینا زن ... باهاش حرف نزدی؟با هم پیش مشاور رفتید؟باور کن تعداد زیادی از آقایون ایرانی محبت بلد کردن بلد نیستن
maslak_e_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 47 باهاش حرف نزدی؟با هم پیش مشاور رفتید؟ باور کن تعداد زیادی از آقایون ایرانی محبت بلد کردن بلد نیستن اصلا حرف نمیرنهحتی می پرسم مشکلت چیه و اینا هیچی نمیگههمش توهم دارم منو نمیخواد ک اینطوریهپس چرا با پسرم خوبه و به اون ک میرسه کای زبون داره ؟؟؟
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56736 اصلا حرف نمیرنه حتی می پرسم مشکلت چیه و اینا هیچی نمیگه همش توهم دارم منو نمیخواد ک اینطوریه پس چ ... اینجوری به حرف نمیاد با هم برید پیش مشاور باهاش صحبت کنه مشکلاتتونو عنوان کنید راه حل به هر دوتون میدهنخوادت باهات زندگی نمیکنه مطمئن باشفقط محبت کردن بلد نیست
maslak_e_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 47 اینجوری به حرف نمیاد با هم برید پیش مشاور باهاش صحبت کنه مشکلاتتونو عنوان کنید راه حل ... حالم از این زنگیم ب هم میخورههر جا میرم خجالت می کشمتو مهمونیا همه با همن و با هم حرف میزنن. آقا کلا سرش پایینه. حتی حرف میزنم نگام نمیکنه