2777
2789

ایول به تو . کلی برای نی نی داری انرژی داری

من همیشه دلم میخواست زیر 22 نی نی داشته باشم ولی خب بالای 25 شد ولی خدا رو شکر بازم نی نی دارم 

ان شاالله به سلامت بدنیا بیاد

مادرای کم سن بچه های شادتری به دنیا میارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا پدرش وکیله و کاملا آدم خوب و فهمیده ای هست و مادرشم پرستاره اتفاقا مادرش سی سالگی ازدواج کرده

مگه هر کی پرستاره درَست حسابیه. کلا کسی که دخترش تو نوزده حامله باشه حاا بهم زن و بی کلاس هست

یعنی واقعا نمیدونم ب بعضی از کاربرا چی بگم طرف میگه من ۱۷ سالگی عقد کردم اون یکی میاد ریپلی میکنه و ...

اگه انتخاب همسر درست باشه و زندگی درست پیش بره همه چی منسجم میشه مخصوصا اگه عاشق خانوادت باشی چی از این بهتر...اگه مجرد باشی هزار تا حرف میزنن اگه زود ازدواج کنی بازم حرف میزنن بچه دار بشی زود میگن چه خبره بچه میخواستی چیکار بندازش بره انقد جوونی اصلا ازدواجت اشتباه بود حرفی که یکی از فامیلای خیلی خیلی نزدیکم بهم گفت درصورتی که وقتی مجرد بودم منو برا داداشش خواستگاری کرده  بودن اگه بچه دار نشی میگن چرا بچه نمیاری بعضیا فازشون چیه خدا میدونه....حتی برا هر روز ناهار و شام درست کردن منم حرف دراوردن که شوهرت آشپز میخواسته خدا تو رو سر راهش قرار داده...در صورتی که اونا از زندگی من خبر ندارن 

تبريك ميگم و خوشحالي ميكنم كه اميدوار باشه واقعا بقيه اش به من ربطي نداره طرف خودش انقدر عقلش ميرسه كه براي شخصي ترين امورش خودش تصميم بگيره  و در حقيقت نوزده ساله به بلوغ عقلي رسيده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من خودم تو 19 سالگی باردار شدم سقط شد... 

رفتم دنبال علتش... تو آنچنان دردسری افتادم که فکرشو هم نمیکردم!!! 

ذخیره تخمدان کم، یائسگی زودرس، چقد آمپول زدم... iui, ivf.... آخر هم گفتن برو با تخمک خودت باردار نمیشی! 

که معجزه شد بدون هیچ دارویی باردار شدم، الان 22 سالمه بچم 5 ماهشه

خیلیا میبینن میگن آخی چه کوچولویی، چرااا همچین کاری کردی و فلان!؟ 

به روشون لبخند میزنم میگم شده دیگه! 

ته دلم میگم تو چه میدونی من چی کشیدم!؟ اگه هیچوقت بچه دار نمیشدم شماها جوابگو بودید!؟ 

قضاوت_نکنیم# 😒

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خب قاعدتا باید از ۱۵ سالگی این امادگی درش بوجود اومده باشه چون معمولا ادم وقتی امادگی ازدواج داره ک ...

دقیقا موافقم باهات 

مثلا من 15 سالم بود ازدواج کردیم و هنوز احساس میکنم میتونیم کلی باهم خوش بگذرونیم و نیاز به بچه رو تو وجود هیچ کدوممون نمیبینیم 

بعد یه عده میان میگن چرا بچه دار نمیشین و.... 

الان من 20 سالمه شوهرم 25 

گذاشتم حداقل 5 6 سال دیگه شایدم هرگز 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇