2821
2789
عنوان

تروخدا بیاید

105 بازدید | 16 پست

اشتباهی به پسر سه ماهم قطره استامینوفن دادم بجای قطره ویتامین ۱۰ دیقه بعد دیدم اشتباه دادم انگشت کردم تو حلقش استفراغ کرد یعنی قطره هم بیرون اومد خیلی نگرانم ۲۵ قطره بود خودشم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نترس فقط میخابه 

واقعا؟ یعنی استفراغ کرد قطره بیرون نیومد؟

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

وزنش چقدره؟آستامینوفن ۲برابر وزن بدی اشکال نداره چند کیلو هست؟ولی زنگ بزن اورژانس تهران پزشک دارن سوال کن خیالت راحت بشه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
وای اصلا دستتم نمیکردی تودهن بچه اشکال نداشت میخوابید راحت

ترسیده بودم اینقدر گریه کردم بخودم فحش دادم 

اصلا نگران نباش لازم دمت گدم انقد نگرانی بعضیا واس بجه گریه نکنه و بخابا بهش هر شب قطره میدن هیج مش ...

وای خدا کنه ،بخدا داشتم سکته میکردن اسنقدر خودمو فحش دادم

۶ کیلو

ماکزیمم ۱۵ قطره یعنی ۱۰ قطره اضافه،زنگ بزن اورژانس تهران ۱۱۵ مشورت کن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
واقعا؟ یعنی استفراغ کرد قطره بیرون نیومد؟

نگران نباش بابامن به پسراولیم که خیلی اذیتم میکرداستامینوفن میدادم بخابه واسه اینکه خیالت راحت بشه زنگ بزن اورژانس

⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت