ghamgintarin مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 4853 عنوان لطقا کمکم کنید در مورد مشکلات جنین 88 بازدید | 4 پست سلام من تو ۱۲هفته و چهار روز ان تی ۳/۳۵زدن هنوز ج از نگرفتم دکترم انگار هیچی حالیش نمیشه گفت قبل اینکه ج ازمایش و بگیری برو مشاوره من تو سایت خوندم سونو و ازمایش باهم باید بررسی شن و بعد از اون مشخص شه چکار کنم میشه کمکم کنید دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان 1398/11/26 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghamgintarin مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 4853 خودشم هیچ حرفی نزد ک باید چکار کنم امینو بدم یا سل فری گفت برو تهران پیش دکتر پیری تا تشخیص بده من باید چکار کنم دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان
ghamgintarin مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 4853 برو متخصص بارداری پرخطر پریناتولوژی تو شهرمون ندارن ینی دکتر زنانزایمان نمیتونه ؟ دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان
gminaaa عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 1701 تو شهرمون ندارن ینی دکتر زنانزایمان نمیتونه ؟ اگه کارش خوب باشه شاید بتونه.ولی اینجور مشکلا ت رو متخصصص پریناتولوژی باید برن.ولی دوست گلم من خیلی هارو دیدم رفتن پریناتولوژی ازمایش دادن سالم بودن همشون.