2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

azizam ,,,man inja doste filipini va korei ziyad daram,,kolan berenj ro dost daran,,ama khoresht na ziyad,,,joje va mahi ziyad dost daran,,sabzi polo mahi mitoni bezari,,,behtare takhte khab dashte bashe bande khoda,,,,kheili ham khosh khorak hastan va be ghaza ahamiyat midan,,,kheili
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
berenj va morgh dost daran,,,agar be jaye rob kari berizi tosh,,,kari ro dost daran,,,,yek bar ham man ashdorost kardam barashon,,chon fahmidan az sabzijate va saleme khosheshon omad,,,az goshte gav estefade nakon,,shayad nakhoran be khatere aghayedeshon
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
har kari ke pazirai irani hast bokon,,,,,masalan chai ba nabat,,ya injor kara,,kheili adamaye rahat va khobian va ino bedon on az in safar ye tajrobe az iran bedast miyare,,,pas irani bash,,,ye shirinie irani ham mese sohan ina ba chay bede bokhore,,nan barbariiii,,,,,,,,,,,,vase sobhane,,,man ke delam ab oftad

البته واسه یکی که مال "مالی" بود فسنجون درست کردم
پلک می زد
بعد گفت خورشت شکلاته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
به هزار بدبختی موادش براش توضیح دادم ولی خوشش اومد
خوش به حال انارها و انجیرها..... دلتنگ که می شوند..... می ترکند.
bebin kolan be ghaza ahamiyat midan be khatere salamati,,,na be khatere khoshmazegi,,pas kjhasiyate ghaza vasashon moheme,,hata kale pache,,chon khodeshon sirabi ham mikhoran ,,kalle pache ham daran to keshvareshon,,ghazahashon ajibe,,,,irani bash,,,,mehmon navaz tar az ma nist,,,,kheili shologh nakon,,ama karaye sonati iran ra anjam bede,,,,,,chay dost daran,,man ba nabate zaferoni ba baslogh dadam khordan,,dost daran,,,,shatbat irani khonak dorost kon,,,va bego masalan male ye giyahe,,,dost daran,,man sharbat sekanjebin dadam,,ama to mitoni khak shir bedi,,
شام هم میتونی ببریش فست فود.مثلا استیک بهش بدی یا مرغ سوخاری‍ی!!!!فکر کنم از برنج پلو پز هم خوشش بیاد.از فروشگاه شهروند هم براش کیمچی بخر!!!اونها حتی تو صبحانه هم کیمچی دارند.و پای اصلی میزه غذاشونه!!!!
وسایل اتاقش هم خوبه.واسه سرویس دهی بیشتر چند تا سریال کره ای واسش بزار ببینه حالش جا بیاد.جمنگ یک و دو و سه .....جواهری در قصر...خواهر دوست داشتنیه من....هههههههههههه
میتونی سریال یانگوم رو بگیری و دقیق نگاه کنی و از غذاهایی که اون میپزه تو هم بپزی.هههههههههههه
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]
nastaran mage nagofti male kore hast?ya man eshtebah fahmidam,,biyaresh pishe khodet,,,,kheili bahalan ina,,,,,man hame dostam cheshm badomi hastan,,,,,,sambose ham dost daran,,,,,rasti