2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته مثل من

47 بازدید | 5 پست

مادرم مریضه هر دکتری میره فایده نداره معدش درد میکنم پدربزرگم حالش خرابه خونه نداریم ماشین نداریم شوهرم به فکر چیزی نیست بد دهنه بد اخلاقه دنیا برام شده قفس همش دلشوره دارم یه حسی بهم میگه باید نماز بخونم ولی من تنبلم خدایا کمکم کن

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه دعام اینه خدایا منو هیچ وقت بی مشکل نکن که غرو منو بگیره و تورو یادم بره دوس ندارم همه مشکلاتم حل بشه تا همیشه از خدا گدایی کنم به این فکر کن تو همه این بدبختی ها یه نقطه امیدی هست که میتونی با خدا حرف بزنی از ته دل واسه همینه که میگن در هر حالی خداروشکر کن نا امید هم نشو اصلا که شیطان نا امیدت میکنه و خداروشکر کن به خاطر حتی همین مشکلات اینایی که گفتم شعار نیست عین واقعیته فقط باید بهش برسی عزیزم این مشکلات خیلی خیلی سخته ولی چه کنی که خواست خداست