2777
2789
عنوان

کادو روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 35 پست
من یه عددکادونگرفته.تبریک نگفته😔😭البته سرکاره.همش خودم بهش گفتم ولنتاین مبارک😕عزیز روززن پیشاپیش ...

بزن قدش بیخیال دنیا شوهر من هم سرکاره

من کلا این دوروزه تنها بودم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شوهر منم یکم دبر اومد خونه فکر کردم رفته هدیه بگیره اومد دیدم هیچی نخریده الانم گرفته خوابیده منم تو ...

اشکال نداره همون جمله رو بگو بعدا هم جبران کن وکادو نگیر

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خون گریه کردم  من فقط روی خوش و زبون خوب میخاستم نه کادو

بی محلش کن کاش حداقل یک روز زن خودشون و زبونشون رو نگه دارن

نه تا الان سرکار بود فک نکنم چیزی گرفته باشه🙁

اشکال نداره گل همیشه بهار باش دخترم

دوروزه در حال جنگیم دیگه ازش بدم میاد و هیچ حسی ندارم 

زندگی بالا پایین داره دیگه 

ما زنها باید تنور زندگی رو گرم کنیم

کادو نگرفتم ولی همسرم برام خونه رو تر تمیز کرد از هزار تا کادو بهتر بود 

آفرین به همسرشما

منم تبریک نشنیدم،گفت هرموقع مادر شدی بهت تبریک میگم،الان هم بغض کردم دلم میخاد کلی گریه کنم،تازه بهم ...

این مردها مادرشون یادشون نداده متاسفانه فقط فکر این بوده که خیلی کارهارو انجام بده که ضرورت نداشته و مغز بچه هارو با همین چیزهاپر کرده ....

کادو روز زن نداد؟!ولن ملن چیه پولهاتو نگه داربرای خودتتتت

زود قضاوت کردم واسم کادو گرفته بود با اینکه از سرکار خسته اومده بود قربونش برم الهی🥰🥰😘😘😍😍

♥️🧸Sana aşık Allåh
من۲۶روزه تنهام✋

منم ۲۱ روز تنها بودم دوشب اومد دوباره رفت