2777
2789
عنوان

کادو روز زن

422 بازدید | 35 پست

اونایی که تبریک نگفتن بهشون و کادو هم نگرفتن تنها یک راه حل داره اونم اینکه با خودت همش بگو من گل همیشه بهارم از کاکتوس هم انتظاری ندارم 

و روزمرد و پدر خیلی نزدیکه جبران کنیدو تمام غصه نداره حیف اعصاب پوست مو و عمرمون نیست .... 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماک گرفتیم چی😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ماک گرفتیم چی😂

خوشحال باش حسابی و جبران کن 😁

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوشحال باش حسابی و جبران کن 😁

باشه چشم اینم خوشحالم💃💃💃

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من روز مرد میخام هرچی فحش بهم داده رو جبران کنم براش

عالیه عالی سوپرایز حسابی😁

من که حرصم میگیره کادو ولن براش گرفتم😶

کادو روز زن نداد؟!ولن ملن چیه پولهاتو نگه داربرای خودتتتت

من یه عددکادونگرفته.تبریک نگفته😔😭البته سرکاره.همش خودم بهش گفتم ولنتاین مبارک😕عزیز روززن پیشاپیش مبارک😕😕😕اونم میگف عه کی هس گفتم بی ادبی بهش گفتم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔