کیا تا حالا به قشم سفر کردن؟ نظرتون در مورد خرید از قشم چیه؟ مکان های دیدنیش؟ غذاهای محلیش؟
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
من حدود دو ماه پیش قشم بودم قشم فقط بازار قدیم رفتم درگهان پاساژ دریا جنساش شیک بود بازار نور با ...
مرسی مهراز جون