2777
2789
عنوان

خوش به حالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 28 پست
بی خیال باش.کادو رو دوباره بهش بده و بوسش کن و بگو ببخشید حتی اگه مقصر نیستی و اگه مطمینی اخلاق و سل ...

جایی ندارم برم ور دلشم خودشگفت پولم بده منم بهش پول دادم

ای باباچی بگم😔😔😔😔😔 کاشکی همون موقع طلاقشومیگرف ومیرفت... میدونم گلم خیلی سخته...

دیدی نمیخای ی چیزیو باور کن هی دلیل الکی میاری واس خودت؟؟الان هی میگم شاید ی کار دیگه ای داشته شاید اشتباه میکنم اخه مامان من ک همیشه میناله از اون خانومایی ک میان تو زندگی بابام چطوری خودش الان...نمیدونم نمیخام باور کنم...نمیدونم ب شوهرم چی بگم...خیییلی مامانمو دوس داره نمیخام مامانم پیشش خراب شه کاش نمیفهمیدم کاش نمیشنیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدی نمیخای ی چیزیو باور کن هی دلیل الکی میاری واس خودت؟؟الان هی میگم شاید ی کار دیگه ای داشته شاید ...

میدونی شاید کمبود محبت داره طلاق خیلی سخته الان من دارم طلاق میگیرم بچه ام یه طرف خانواده ام یه طرف بی پولی یه طرف نگاه بدمردم یه طرف میری یه سوال از وکیل بپرسی پیشنهاد صیغه میده خیلی سخته تازه مثل کن مامانتم هر روز به یه بهونه ای بخواد بندازتت بیرون

میدونی شاید کمبود محبت داره طلاق خیلی سخته الان من دارم طلاق میگیرم بچه ام یه طرف خانواده ام یه طرف ...

نمیخام هیچ وقت نه جای مامانم باشم نه جای شما سخته...خدا راهتو هموار کن...فقط به خاطر بچع تو زندگی ک میدونی دوامی نداره ک توش ارامش نداری نمون...من حاضربودم همون اول جدا میشدن تا ب چشم خیانتاشون ب همو ببینم

نه ب خاطر من جدانشدن مامانم موند پای همه بداخلاقیای بابام تا من برم خونه خودم بعدجداشع

منم نه سال تحمل کردمدیگه نتونستم الان همش استرس دارم نکنه پسرم بزرگ بشه بهم بگه چرا بابامو تحمل نکردی

منم نه سال تحمل کردمدیگه نتونستم الان همش استرس دارم نکنه پسرم بزرگ بشه بهم بگه چرا بابامو تحمل نکرد ...

نه عزیزم اگه میدونی درست بشو نیس جدا شو...تازه تو بچت پسره بهتره...تاثیرات جداشدن پدر و مادر تودختر بیشتره

نه عزیزم اگه میدونی درست بشو نیس جدا شو...تازه تو بچت پسره بهتره...تاثیرات جداشدن پدر و مادر تودختر ...

توروی مامانت نیار به شوهرتم هیچی نگو مامانت اینقدر بزرگه که قابل تغییر نیست شوهرتم اگه بفهمه هیچی هم نگه نظرش نسبت به تو بد میشه.یه دوستی دارم میگفت مامانش تو۵۴سالگی تازه گوشی لمسی خریده با تلگرام میره با مردهذ دوست میشه اونم مرد متاهل براشونم عکس میفرسته میگه بابامم میدونه چاره نداره محض ابرو تحمل میکنه

توروی مامانت نیار به شوهرتم هیچی نگو مامانت اینقدر بزرگه که قابل تغییر نیست شوهرتم اگه بفهمه هیچی هم ...

اره همین کارو میکنم دوس ندارم نظر شوهرم نسبت ب مامانم ک خالشه عوض شه...باید بریزم تو خودمو تحمل کنم...چ خوبه ادم واقعا بعضی چیزارو نفهمه 

توروی مامانت نیار به شوهرتم هیچی نگو مامانت اینقدر بزرگه که قابل تغییر نیست شوهرتم اگه بفهمه هیچی هم ...

خواستم بگم اشتباه قضاوت کردم...تلفن مامانم اون چیزی نبود ک فکر میکردم نمیدونم چرا خواستم اینجام بگم...😁