2777
2789
عنوان

برم يا نه ؟ خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 29 پست

برو پیش داداشت درعجم این قوم شوهر چرا دعوتتون میکنن 5 ساله ازد کردم 5 بار دعوتم نکردن اونم هربار برای تحقیر یا کار کردن بوده بخدا

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب برید برای تبریک تولد داداشت معمولا شب قبل از تولد جشن میگیرن

امشب نيس وقت دندونپزشكي داره تا بيان خونه دير ميشه

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

اخه ته حرفش قشنگ نبود در عرض ٥٠ ثانيه زنگ زده دعوت ميكنه اخرشم ميگه هرجور راحتي بدون خدافظي قطع ميكنه

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

تولد برادرت اولویته، برید شام اونجا باشید ،بعد از تولد برادرت برید اونجا ، به همسرت هم بگو هر کس رو روز تولدش میریم ،اگه الان کوتاه بیای سال بعد هم همینه

بگو من خواهرشم حتما باید برم ،اگه همسرت هم نیومد مهم نیست ،با مهربونی به همسرت بگو ،اگه خیلی دوست داشته باشن من اونجا برم سال بعد یه روز فاصله میندازن

اوووووفففففف

بعضيا چيكار ميكنن جون خواهرشوهرشون در مياد واسشون؟

ما عسلم كرديم دهنشون گازمون كردن 

اوووووفففففف بعضيا چيكار ميكنن جون خواهرشوهرشون در مياد واسشون؟ ما عسلم كرديم دهنشون گازمون كردن&n ...

حالا اینو بگو که بعضی خواهرها چیکار میکنن که جون داداششون براشون درمیره؟ 😩

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
حالا اینو بگو که بعضی خواهرها چیکار میکنن که جون داداششون براشون درمیره؟ 😩

اين كه كاري نميكنه شوهر منو اصلا ادم حساب نميكنه فقط الكي قربون صدقه ميره يه دفعه هم گفت شوهرتو خيلي زود خر ميشه 😐😐