2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من بلدم

تقریبا شبیه پنکیک میشه

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
عزیزم من بلدم تقریبا شبیه پنکیک میشه

حالا یه چیزی درست کردم ولی خیلی نازک شد نمیدونم چرا از توی اینترنت درست کردمولی اگر اینجوری یکیباشه که سوالاتمو بپرسم بهتر میتونم درستش کنیم 

خیلی خوشمزه است ابتکار خودمونه ... کشمش هم میشه اضافه کرد ... کلا سلیقه ائیه ... اگه تو ماهیتابه سرخ میکنی که روغن هست ... اما اگه تو فر میزاری روغن هم توش بریز ... باید همرو با هم مخلوط کنی طعمش و بچش تو خامی اندازه شیرینیش دلخواهت بود تمومه ... بکین پور هم میتونی بریزی... تو ماهیابه لایه نازک بریز بذار خوب سرخ شه  

با تخم مرغ

حالا یه چیزی درست کردم ولی خیلی نازک شد نمیدونم چرا از توی اینترنت درست کردمولی اگر اینجوری یکیباشه ...

حالا که درست کردی نوش جان

منم همون لحظه پسرم ازخواب بیدارشدوگریه واینا،دیگه نشد برات بنویسم.

من کمو بیش کیک وشیرینی واینا درست میکنم،اگه سوالی داشتی که من بتونم جواب بدم حتما اینکارومیکنم گلم.

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر