2777
2789
عنوان

شاغل بودن دختر خانوم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 33 پست

ما از نظر مالی وضعیت شوهرم خیلی خوبه نیازی ب شاغل بودن من نداره اما من شاغلم همسرمم همیشه استقبال میکنه میگه برای روحیه ات خوبه همینطور جایگاهت تو اجتماع !

از اون گذشته خودم هرگز با مردی که مخالف کار کردن خانوما باشه ازدواج نمیکردم به نظر من هر انسانی باید مستقل باشه و باید بتونه از پس نیاز های اولیه خودش بر میاد و وابسته به کسی نباشه 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
وضعیت اقتصادی دیگه الان اگه همه بار اقتصادی بیفته رو دوش یک نفر زندگی یا نمی چرخه اصلا یا به اون یه ...

حتی اونها که خودشون وضع مالیشون خیلی خوبه؟

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس من اینه به خاطر حقوق وپول باشه  وگرنه اون که صد در صد دختری که شاغل به روز تره

ببين عزيزم

از همون اول بايد بهش بفهموني پولت فقط و فقط مال خودته و قرار نيست تو وظايف كسي شريك شي اگه نميتوني بهتره تو روش بگي

و اينكه مديريت كن حقوقتو. توو احساس و ... كاري نكن كه بشه وظيفت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب معلومه چون میخوان خرج خودشو دربیاره یه وقت آقا مجبور نشه دو شیفت کار کنه بعدم اینکه میگن خانمی که صبح تا شب بره سرکار دیگه خسته و کوفته میاد میخوابه حوصله نداره بگه بریم بیرون بریم تفریح و..... البته دلیل اصلیش همون پول و درامده

من عمرا با کسی که معیارش شاغل بودنم باشه ازدواج نمیکنم

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

زن شاغل خرجشو خودش درمیاره 

بیرونم هست زیاد وقت نداره رو مخ شوهرش بره !!!!!

البته همه این جوری نیستن بعضی شاغلا یک قرون تو خونه خرج نمی کنن .به شوهر و بچه هم نمیرسن. یعنی خونه دار باشن بهتر 

زن عمو من این جوری بود میرفت سر کار . بچه هارو مینداخت رو مادرش و مادر شوهرش یا مهد کودک یه غذا درست نمی کرد 

عموم گفت بشینی خونه بهتر اون پولی که درمیاری واسه خودت من باید دو برابر خرج غذا و مهد بدم 😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یا الله 

1.چون پسره خرج نکنه، و بگن خودت کار می کنی، واس خودت بگیر

2.توقع کم دختره، و بهش بگن که زندگی خرج داره

3.اگه قرار باشه پسر بعد از 10 سال پیشرفت کنه با دختره می تونه 2 سال به همه چیز برسه 

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند

میتونم به جرات بگم ۸۰ درصد خانومای شاغل از روی نیاز مالی کار نمیکنن!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان دیگه زمان قدیم نیستش

خیلیا زندگی‌مشترک رو واقعا به چشم یه زندگی دو نفره میبینن

که هر دو کار میکنن

هم تو خونه هم بیرون

زندگی مشترکه دیگه اسمش روشه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

دلایل مختلفی داره ۱. میتونن مادی گرا باشن و رو حقوق خانم حساب کنن ۲. معمولا خانم شاغل یه ادم اجتما ...

خودم شاغلم ولی اصلا قبول ندارم

اتفاقا اونی که دنبال زن شاغله مرد خسیسیه

چون زن ها معمولا بعد بچه دار شدن سرکار رفتن خیلیییییی براشون سخت میشه و نمی تونن خوب به زندگی و کارشون برسن و شاید بزارن کنار

از معایبش‌نگفتید زن شاغل اصولا عملکرد بدتری داره مثلا منه شاغله ساعت ۶ میرسم خونه خسته و کوفته اصلا نمی تونم برای شوهرم اون شادابی زن خانه دار رو داشته باشم تا بیام کارکنم خونه رو تمیز کنم و شام درست کنم 

والا من قبل ازدواج شاغل بودم شوهرم اومد خواستگاری گفت نمیخواد بری سر کار منم گفتم باشه استعفا دادم 

حالا بعد ازدواج میخوابم تا ساعت ۹ صبح بعدشم بیدار میشم به خودم و زندگیم میرسم 

حالا شوهرم میگه برو سر کار من میگم نمیرم همینجوری راحت ترم میگه من غلط کردم یه چیزی گفتم😂

میتونم به جرات بگم ۸۰ درصد خانومای شاغل از روی نیاز مالی کار نمیکنن!

مثلا به شما حقوق ندن میری سرکار؟

والا من حاضر نیستم بدون حقوق کار کنم حتی حقوق پایین 

نمیگم همش بخاطر پوله ولی ۹۰ درصدش به خاطر پوله

اگه فراموش کنیم وظیفه مرد خرجی آوردنه وظیفه زن خونه تمیز کردن و بچه داری دیگه همه چی حل میشه

من و همسرم هیچ وقت درگیر کلیشه های جامعه نبودیم

من شاغلم در حالی که نیازی ب پول من نیست ولی من حالم با مستقل بودن بهتره باید ببینید حالتون با چی بهتره 

پول من هرچقدرم کمتر از شوهرم باشه به من احساس خوبی میده حس مستقل بودن بی نیاز بودن بهم میده کاری ندارم که وظیفه کی چیه !

خونمونم همیشه مرتبه چون دو نفری بهش میرسیم تفریح و خرید و گردشمونم آخر هفته ها ب پاست 

زندگیمون  واقعا مشترکه دو تایی داریم همه کار میکنیم پول منو اونم نداره اصلا قانونی وجود نداره که کی کجا کارت بکشه 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

چون میل دارند همسرشون در جامعه نقش فعال داشته باشه و فقط انجام وظایف خونه داری رو برای زن مناسب نمیدونند

از طرفی وقتی دو طرف از لحاظ اقتصادی فعال باشند بسیار راحت تر به اهداف مالی  میرسند

That's how it goes, Everybody knows

2790
2778
2791
2779
2792