setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان خرنوب 85 بازدید | 7 پست سلام خانومای گل آیا کسی بوده که باردار نشده باشه بعد همسرش خرنوب بخوره نتیجه بگیره و آیا عوارضی داره؟؟؟؟و نحوه مصرفش چه جوریه؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1398/11/26 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 خرنوب واسه افزایش تحرک خوبه. همسرم قبلا آزمایش داده بود خوب بود ولی دکتر براش تاموکسیفن و ویتامین تجویز کرده بود به نظرتون بهش خرنوب هم بدم بخوره؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 آیا برای کسی فایده ای داشته؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 هیچکی تجربه ای نداره؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
یاسمیناااااااا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4190 با مشورت طب سنتی استفاده کنه یکی از آشناهامون شوهرش استفاده کرد کلا بدتر شد وضعیتش برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 با مشورت طب سنتی استفاده کنه یکی از آشناهامون شوهرش استفاده کرد کلا بدتر شد وضعیتش پس نخوره بهتره دوست عزیز؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
یاسمیناااااااا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4190 پس نخوره بهتره دوست عزیز؟؟؟ اره بنظرم سرخود اصلا استفاده نکنه خیلی مزایا داره ولی به بدن هر کس نمیخوره بر اساس تجربه اشنامون دارم میگم برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔