2821
2789
عنوان

😱😱😱کلافه شدیم

314 بازدید | 26 پست

صدای خانوم همسایههههههعهعه

هرشب ناله هاش تا پایین میاد...

لامصبا ی شبم استراحت نمیدن😐هرشب این وضعیت ماست...زنشم از اون زنای بی خیال و بددهنه ک واقعا میترسم برم بش بگم

بیچاره شوهرم🤔

🤣🤣🤣

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

😯😯😥😥😨😨😨😰😰😰

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

ناله چی😱😱😱

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااااااااای شاید نمیفهمه.. فک میکنه صدا نمیاد. ی جوری بهش بگو مثلا نامه بنداز تو خونش.  من خیلی غیرتی میشم شوهرم بشنوه این چیزا رو😆😆😬

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
ناله مرغ اسیر 🙄🙄🙄

😂😂😂😂آخه شک کردم...یه لحظه فک کردم مگه چیکار میکنن که نالشون تا خونه همسایه میاد...😂😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
ناله مرغ اسیر 🙄🙄🙄

خخخخخخخ

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
ب شوهرش ، شوهرت بگه یا یه نامه بنداز خونشون

چی بگه مثلا،بگه یواش .....

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز