2777
2789
عنوان

اسید فولیک‌

92 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام 

من میخوام برای سال آینده اقدام ب بارداری کنم برای اولین بار. 

اسید فولیک رو از الان بخورم اوکی هست ؟ و اینکه چه مکملهایی مصرف کنم؟ شوهرم چی مصرف کنه ! و اینکه هر کسی تجربه ای در این مورد داره ممنون میشم کمکم کنه 

🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من هرچه زودتر اقدام کن چون ممکنه خیلی طول بده تا بارداربشی من یکسال و دوماه منتظرم حال بدنیم ه ...

جدی؟؟؟؟؟ اخه من چند ماه پیش مصرف کردم ب مدت حدودا ۲ ماه . بعد پشیمون شدیم ، حالا دوباره تصمیممون قطعی شده 

🧿

فولیک رو خودتون و همسرتون هرشب بخورین..برای خودتون یه دوره ویتامین D,E,C و زینک مصرف کنید..همسرتون هم ویتامین Cو  E..البته باید دکتر بهتون بگه چه مقدار بخورین..مثلا برای من بعضیاشون دو روز در هفته یا یک روز درمیون بود...برای D هم که حتما باید آزمایش بدین و دکتر تشخیص میدن چه مقدار استفاده کنید

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
جدی؟؟؟؟؟ اخه من چند ماه پیش مصرف کردم ب مدت حدودا ۲ ماه . بعد پشیمون شدیم ، حالا دوباره تصمیممون قطع ...

چون معلوم نیست ببینم کی بار دار میشی هیچ ضرری نداره مصرفش من از دکترم پرسیدم

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
شوهرم چی‌؟؟؟ مانعی نداره ایشونم مصرف کنن ، ایشون شش ماه پیش چک آپ‌کانل شدن و خوشبختانه هیچ مشکلی ندا ...

به نظرم نیازی نیست ایشون مصرف کنن.بازم با پزشکتون مشورت کنین

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز