2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش ب حالت  علائمت چیا بود؟ ب نظرت واقعیه این چیزایی ک تو اینترنت میگن؟ ترشح و این چیزا?

ببین تا زمان بی بی چک هیچ علایمی نداشتم. اونا تلقینیه. من ماه های قبلش از فردای اقدام کلی علایم داشتم آخرم پریود میشدم. ماه آخر اصلا امید نداشتم. علایم هم نداشتم. علایم از هفته ۵ به بعد کم کم معلوم میشه که تا اون موقع پریودتم عقب افتاده و خودتم میدونی بارداری. 

یه خانم مستقل و قوی 

منم موعدم دوسه روز دیگه است ، اچ ام جی و اچ سی جی زدم ، علایم هم دارم یکی دو روز سینه ام سوزن سوزن میشد ، الآنم دو روزه کمرم و دلم درد می‌کنه دقیقا مثل روزای پریودی ولی پری نمیاد ، هیچ امیدی هم ندارم که باردار باشم ، بی بی هم زدم منفی بود     خیلی دلم بچه میخاد 

عزیزم منم ۱۱ روزه امپول زدم هیچ علائمی جز علائم پری ندارم

فقط کل سینم درد میکنه و گاهی سینه راستم بشدت میسوزه

امروزم بی بی زدم منفی شد یعنی اثار دارو رفته 

پنجشنبه هم موعدمه

بی خیال علائم ان شاالله مامان شدیم همین ماه

واقعا صبرم تموم شده شمارو هم خوب درکت میکنم😭😭😭😭😭

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
عزیزم منم ۱۱ روزه امپول زدم هیچ علائمی جز علائم پری ندارم فقط کل سینم درد میکنه و گاهی سینه راستم ب ...

من 14 روزه زدم هییییچ علائمی بعد آمپول نداشتم حتی علائم پریود. باز خوبه شماها دارین ی چیزی

شما دیگه بی بی بزن تکلیف روشن میشه 

من بدجوری حس پری دارم 

ترشحات سفید هم از ظهر مدام دارم میترسم😭😭😭😭

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.