2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

208 بازدید | 14 پست

بچه ها اگه تو تایپک قبلیم دیده باشید من الان دو ماه پریود نشدم یعنی 50 روز واز پریروز دلدر شدید گرفتم ورشح زیاد بی بی چک زدم مثبت شد ،الان باید چیکار کنم؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بیبی مثبته گلم بارداری و دل درد و ترشح طبیعیه منم اوایل دل درد پریودی داشتم شدید 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

من ۵ روز بعد از پریودم میگذشت که رفتم تست خون گرفت دکتر توی مطب منفی بود گفت برو آویشن و زعفران بخور که پریود شی منم اومدم کلی خوردم و بازم پریود نشدم ۲۴ روز بعد شانسی یه بی بی چک گذاشتم که مثبت شد و باردار بودم ولی الان ۸ هفتمه که لکه بینی دارم خیلی میترسم 😭😭

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
فدات قشنگم

عزیزم آخرین پریودت کی بود ؟

عکس بی بی چک رو میذاری

منم دوماهه نشدم

هرچی هم بی بی میزنم منفیه

دیگه دل و زدم به دریا و آویشن و چایی کوهی و این چیزا خوردم ولی بازم پریود نشدم  الآن که تاپیک رو دیدم ترسیدم

من آخرین پریودم ۲۶ آذر بود