2777
2789
عنوان

شوهرم کاری ب کارم نداره چرا؟!!

620 بازدید | 19 پست
بچه ها شوهر من کلا عقیدش اینه ک مرد حق نداره زنشو از پوشیدن لباسی ک دوس داره محروم کنه یا حق نداره سر رنگ مو و آرایش و چیزایی ک به ظاهر مربوطه اذیت کنه و رو همین حساب همیشه دوس داره من لباسای شاد و رنگ روشن بپوشم و کلا آدم بد دلی نیس ولی یه موقعایی زیادی روشن فکره آدم فکر میکنه براش مهم نیستی. مثلا تو خرید لباس و کلا هرچیزی فقط پول میده میگه خودت ب سلیقه خودت بخر و وقتی هم پوشیدم میگه قشنگه حتی اگه کوتاه باشه یا تنگ باشه. یا مثلا رو دانشگاه رفتنم گیر نیس اصن کاری نداره نمیپرسه با مترو رفتی با ماشین رفتی با چی رفتی   یا برنامه کلاسامو چک نمیکنه فقط گاهی میپرسه ک کی میای 

یذره این اخلاقاش رفته رو مخم . نمیگم پیله باشه گیر بده ولی خب گاهی گیر دادنم خوبه آدم حس ارزشمند بودن میکنه. با مادر و خواهراشم همینجوریه

زنده باد قوم کورد

خب اون کلا طرز فکرش اونطوریه ک زن ی ادم مستقله واسه همین سوال جوابت نمیکنه الکی پیله نکن سراین قضیه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا عزیزم داره باهات مثل یک انسان بالغ رفتار میکنه میگی چرا ؟‌

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

حالا اگه گیر میداد تاپیک می‌زدی که گیر میده ....خوبه که عزیزم برو خداتو شکر کن ....

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود ///                                 ما را زمانه گر شکند ساز می شویم ///   صائب تبریزی