2777
2789
عنوان

شوهزم میگه بسه خانه داری!برو سر کار

2286 بازدید | 15 پست
من دوست ندارم برم سرکار یعنی میترسم چون خیلی ساده هستم و توی اجتماع نبودم و بیش از حد ناز نازی بزرگ شدم همش میترسم سرم کلاه بره.خانه دارم.شوهرم هر روز میزنه توی سرم که زن همه کارمنده تو تنبلی! پیشرفت نمیکنیم.غرورومو خیلی شیکونده.میگه من یه قرون از تو پول نمیگیرم به خاطر روحیه خودت میگم! الکی میگه!چون یه جا هم میگه پولامونو میذاریم روی هم ماشینمونو عوض میکنیم! میگم من اگه برم سرکار کار خونه هم نمیرسم بکنم(یکم زیاد ضعیفم زود هم خسته میشم) میگه عیب نداره کار خونه نکن!(اونم الکی میگه برم سرکار) منم میدونم سر کار برم زندگیمون به هم میریزه.بهش میگم مگه منو گرفتنی کارمند بودم؟؟؟زن کارمند میگرفتی. همش منو خرد میکنه. چیکار کنم؟ از حرصم از فردا میخوام برم سر کار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل شوهر من همش همینو میگه ولى من هم دوست دارم هم دوست ندارم
بار خدایا از کوی تو بیرون نرود پای خیالم نکند فرق به حالم چه برانی چه بخوانی چه به اوجم برسانی چه به خاکم بنشانی نه من انم که برنجم نه تو انی که برانی
اولا کار نیست بعدش اگه رفتی سر کار بدون تعارف همون اول برای خودت یک حساب باز کن وپولت بریز تو حساب درضمن اصلا مبلغ حقوقت به شوهرت نگو
یوسفم برادرممم چطوری با نبودنت کنار بیام برای شادی روحش صلوات بفرستین ممنونم دوستان

http://www.saminserver.com/ فروش سرور

چه شوهرایی پیدا می شن؟؟؟؟ زیر بار نرو ولش کن بابا. کار بیرون با خانه با هم پدر آدمو در میاره. من خودم 5 سال کارمند بودم که 2 سالش موقع متاهلی بود. محل کارم هم تو پتروشیمی بود و جقوقم هم بد نبود. اما گذاشتم کنار.
فروش اسباب بازی زیر قیمت بازار https://instagram.com/toyland_tehran/
ای بابا من از خدام بود برم سرکار شوهرم نمیذاره حرفشو بزنم
انگار اعتماد به نفست پایینه میترسی بری تو اجتماع من جای تو بودم میرفتم
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
با احترام به نظر بقیه ولی من فکر می کنم که تو این دوره اگر خانم ها حقوق برابر با آقایون می خوان باید به اندازه آقایون هم مسولیت قبول کنن. خودم شخصا دلم می خواد که تو کسب درآمد خونوادم شریک باشم.
والا مرد هم مردای قدیم! نمیذاشتن زنشون کار کنه اصلا حالا زنا نمیخوان کار کنند، مردا به زور میگن برو سرکار دیروز با شوهرم حرفم شد، گفتم اوضاع مالیمون اوکی شد دیگه کار نکنم... گفت بشینی تو خونه که چی بشه!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز