2777
2789
عنوان

عطاری

161 بازدید | 20 پست

سلام دوستان کسی  عطاری مطمین ک چهارشیره اصل بفروشه سراغ داره میخام اصل باشه وگرنه دروغگو توشهرخودم زیاده 

واینکه واقعا چهارشیره تورفع کم خونی تاثیرداره یاشایعه اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مـن سفارش میدمـ برام میفرستـن √ 

هر زمان میخوام تماس میگیرمـ سفارش میدم ، هزینشو واریز میکنم برام میفرستـن.از کرمانشاه.

برای من که خیلی خوبـ بوده . البته از زمانی که اصلش رو میگیرم √ 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
من موهام خیلی میرزه بخاطرکم کاری تیروید وکم خونی ریزش مو را متوقف میکنه

البته من سه شیره خوردم.من همیشه مشکل کم خونی داشتم...‌موقع بارداریم ک ازمایش دادم تا هنوزم کم خونم روزی یه قاشق سه شیره خوردم تا یک ماه بعد ک رفتم ازمایش اصلاااااا کم خون نبودم..‌.دیگه ادامه دادم بعدشم چن بار ازمایش میدادم اصلا کم خون نبود.الان دیگه نمیخورم

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
از كجا كرمانشاه 

آره از کرمانشاه 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
مطمینی اصله وقیمتش چندخ

آره از اصل بودنش مطمئنم ، همسایمون هر دو ماه یکبار میخرید ، منم یه بار خونشون بودمـ خوردم خوشم اومد .یه بار به عنوان هدیهـ یه ظرف کوچیک ریخت بهم داد خوردم حالم بهتر شد .دیگه سفارش میدم بستگی به مصرف ، برام میفرستـن.

هفتاد تومـن . 

هفتـ ه پیش تموم شد ، منتظرم اول اسفند سفارش بدمـ همسرم حقوق بگیره بعد