هر زمان میخوام تماس میگیرمـ سفارش میدم ، هزینشو واریز میکنم برام میفرستـن.از کرمانشاه.
برای من که خیلی خوبـ بوده . البته از زمانی که اصلش رو میگیرم √
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √
من موهام خیلی میرزه بخاطرکم کاری تیروید وکم خونی ریزش مو را متوقف میکنه
البته من سه شیره خوردم.من همیشه مشکل کم خونی داشتم...موقع بارداریم ک ازمایش دادم تا هنوزم کم خونم روزی یه قاشق سه شیره خوردم تا یک ماه بعد ک رفتم ازمایش اصلاااااا کم خون نبودم...دیگه ادامه دادم بعدشم چن بار ازمایش میدادم اصلا کم خون نبود.الان دیگه نمیخورم
تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √
آره از اصل بودنش مطمئنم ، همسایمون هر دو ماه یکبار میخرید ، منم یه بار خونشون بودمـ خوردم خوشم اومد .یه بار به عنوان هدیهـ یه ظرف کوچیک ریخت بهم داد خوردم حالم بهتر شد .دیگه سفارش میدم بستگی به مصرف ، برام میفرستـن.
هفتاد تومـن .
هفتـ ه پیش تموم شد ، منتظرم اول اسفند سفارش بدمـ همسرم حقوق بگیره بعد