2777
2789
عنوان

ورزش پیلاتس

118 بازدید | 17 پست

سلام کسی هس ک ورزش پیلاتس بره؟ راضی بودین یا بدنسازی خوبه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میرفتم قبل بارداری خیلی راضی بودم عالی بود 

عزیزم یه کمی راجب برام توضیح میدی ممنون میشم با دستگاه کار میکردن ؟ واسه کمر مشکلی پیش نمیاره؟

عزیزم یه کمی راجب برام توضیح میدی ممنون میشم با دستگاه کار میکردن ؟ واسه کمر مشکلی پیش نمیاره؟

استاد من خیلی خوب بود مشکل همه ی بچه هارو در نظر میگرفت میگفت مثلا تویی که زانو درد داری این حرکت رو نزن یا کمر درد داریی اینو نرو . من فقط دو ماه رفتم وزن و سایزم خییییلی کم شد خیلیا؟البته کنارش پیاده روی و رژیم هم داشتم .استاد با دستگاه کاری نمیکرد ؟! من زودتر میرفتم خودم کار میکردم . مشکلم داشتم ولی شنیده بودم برای مشکلات زنونه خیلی خوبه جالبه که باردارم شدم

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

پیلاتس با کشه. با اون کش بدنتو حرکت میدی ک اذیت نشی میخوای دست یا پاهاتو باز کنی و حرکت بدی  بعد کم کم بدنت نرم تر میشه روز ب روز. یواش یواش بدنتو رو فرم میاره. حالت درمانی هم خیلی داره. ب نظرم عالیه.

فقط تیاریکس نرو ک داغون کرد منو.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
استاد من خیلی خوب بود مشکل همه ی بچه هارو در نظر میگرفت میگفت مثلا تویی که زانو درد داری این حرکت رو ...

چه خوب من عضلاتم میگیره گاهی وقتا بهم گفتن برو ورزش پیلاتس خیلی خوبه بدنتو نرم میکنه بعدم من خیلی چاق نیستم نرم همه چیزم اب شه😂

چه خوب من عضلاتم میگیره گاهی وقتا بهم گفتن برو ورزش پیلاتس خیلی خوبه بدنتو نرم میکنه بعدم من خیلی چا ...

نه عزیزم اتفافا دو نفر بودن که اومده بودن چاق بشن رژیم مخصوص داده بود بهشون . بنظرم اگر مشکلت اینه این ورزش برات عالیه فقط پیش یه استاد خوب برو جواب میگیری انقدر ارامش میگیری که دلت تنگ میشه اگه نری😁

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
نه عزیزم اتفافا دو نفر بودن که اومده بودن چاق بشن رژیم مخصوص داده بود بهشون . بنظرم اگر مشکلت اینه ا ...

وای انگیزمو دوبرابر کردی ممنون گلمم ک وقت گذاشتی جواب دادی😘😘

پیلاتس با کشه. با اون کش بدنتو حرکت میدی ک اذیت نشی میخوای دست یا پاهاتو باز کنی و حرکت بدی  بع ...

تیاریکس با دستگاه بودک اذیت شدی؟ ینی کمرتو و پات؟