2789
عنوان

خسته شدم

135 بازدید | 18 پست

اول ک کاربر جدید نیستم

اما اصل مطلب

واقعا دیگه کشش ندارم برای زندگی کردن

باید بگم مادرم زندگیمو نابود کرد با تحقیراش از پنجم ابتدایی مقایسه هاش شروع شد و میزد تو سرم هرکی شده این نمره فلانش از تو بهتر شد اون بهمانش بهتره تا افت شدید درسی پیدا کردم تو دوران راهنماییم بعد اون جریان دوستیم شد ک یهو نامزد پسر عمش شد باز تحقیراشروع شد ک درس خوبی نداری و عرضه هم نداری افسرده شدم تا رسیدم ب دبیرستان و پروسه ازدواج همون دوست پیش اومد

کابر قدیمیم سه تا کاربریم تعلیق شد😐

حالا اینا تموم شد خاک ب سرم شد رسیدیم کنکور تمسخر‌ تحقیر هربار ی موضوع جدید برام ساخت و تخریبم کرد و کنکورم ببخشیدا ریدم و شد ک دختر فلانی با بچه شد پرستار تو ال و بل جلو هرکی خواست کوبوند منو ب بهانه این ک صلاحتو میخوام حتی حرفایی زد ک فحش ب هرکی بدیش سکته میکنه یا خودکشی😔 نذاشت ب جایی برسم تو دانشگاه یکم راحت شدم چون خوابگاه بودم دیگه دور بودم ی نفر بود ک همو دوس داشتیم گفتم مادرمه بزار بگم بش تا بش گفتم دنیارو پر کرد ک این دوتا باهم ارتباط دارن (حالا فقط ز میزد بهم یه بارم همو دیده بودیم😐) بعد مجبور کرد ک نامزد بشم ک بچه مث خودش نیست عالیه ال و بله اونو من رد کردم با پسند مادرم نامزد شدم ک بازم ببخشید ی ریدمانی قشنگ پسره دراورد جدا شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم از جداییم لذت میبردم ک خلاص شدم باز شروع کرد ک خاک تو سرت ی سال نیس رفتی دانشگاه گند کاریات درومده حتی بهم فحش بد میده جلو خواهر برادرم ب جان بچم ب جان ی دونه پسرم اگه حتی ب چشم ی پسر تو عمرم مستقیم نگا کرده باشم بعد عین مار چمبره زد دورم با یکی از فامیل خودش منو نامزد کرد و هول هولی بماند درون ماجرا ما عروسی کردیم عین ی زن بیوه منو داد ک برم بعد افتاد دمبالم ک بچه بیار حالا درون این مدتم داستانش طولانیه ک من مختصر میکنم الان ک بچه اوردم خودشو انداخته تو زندگیم ک خواهرشوهر ال چرا مادرش این کارو کرد این کارو نکرد خلاصه ک مردمو ب چشم زهر کرده از شوهرم دلخوشی ندارم از مادرم از پدرم از بچه پنجاه روزم زده شدم دلم نمیخواد بش شیر بدم

قسم خوردم طلاق بگیرم توافقی مهریه و اینام بدرک فقط شرط ک بچه پیش خانواده اون نباشه پیش مادرش باشه خودمم یا بکشم یا فرار کنم اما هرچی فکر میکنم جایی برام نیست😔😔😔😔

اختلافت باشوهرت سر چیه؟؟؟

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اختلافت باشوهرت سر چیه؟؟؟

ازم همه چیو پنهون میکنه حرف همه رو قبول داره الا من بخدا هیچ کاریم نکردم ک بگم مشکل ازخودمه چند بار الکی دست روم بلند کرد سر ی موضوع جزعی حتی پدرمم دیدو هیچی نگفت بش حتی باردار بودم اون موقع بعد اومد معذرت خواهی کرد ک عصبانی بودم و فلان تا دیروز که دیگه تیر خلاصیو زد وجلورو پدرش سر این ک بش گفتم اب جوش نیست الان برا بچه شیر بزنم (چون قبلا بش گفته بودم ی فلاکس کوچیک با خودمون ببریم گفت لازم نیست هرجا بریم فلاکس هست )بعد من یاداوریش کردم اونم هرچی دلش خواست گفت و گفت برو خونه بابات و میزنم ال میکنم بل میکنم جلو رو پدرو مادرش😔

شاید باورتون نشه ولی چ شوق داشتم ز زدم دعوت کردم خانواده شوهرو مامانم و بابامو برا شام مامانم همه جا نشست گفت ن واسه چیمه شام تو😔توشلخته ای تو ی سال رفتی دانشگاه بی ابرومون کردی تو شوهر داری بلد نیستی ما شام اونجا بودیم شوهرت بدش اومد توعرضه نداری 

حالا من فقط خواستم ی خودی نشون بدم مثلا بعد ی سال ازدواجم🤦🏻‍♀️

خب دور کسی که ازارت میده رو خط بکش منظورم مادرته  پیام اخرتو خوندم با شوهرت چه نسبتی داری؟ دوس ...

دوست فک نکنم نمیفهمم میدونی تعریف دقیقی از دوست داشتن ندارم

نمیشه چون شوهرم کارش ی شهر دیگس و من و مجبور کردن همشون بیام خونه پدرم بمونم😔نمیزارن تنها تو خونه باشم بعد دانشگام میرم اصلا عین خر گیر کردم تو گل حتی اینجام کسی ب داد نمیرسه. از خودکشیم میترسم جاییم ندارم ول کنم برم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️