2777
2789
عنوان

سلام به همگی

635 بازدید | 144 پست

بچه ها عزیزان سروران روزتون مبارک باشه

امیدوارم سال اینده با بچه های خوشگلتون این روزو جشن بگیرین

مامانای اینده روزتو‌ن مبارک❤️❤️❤️❤️

امشب کلی گریه کردم یباره اشکام ریخت دست خودم نبود هنوزم دلم درد داره حرف دلره اما برای همتون به جای همتون گریه کردم

فقط از خدا میخوام اگه منو لایق نمیدونه و‌ندونسته من راضیم به رضاش اما به حرمت ابروی فاطمه زهرا به بزرگی و‌کرامت فاطمه زهرا همه شمارو به ارزوتون برسونه عشق مادری رو بهتون بده حس شیرین مادرشدنو نصیبتون کنه از اعماق وجودم ازش میخوام اینو و دلم میخواد هیچ زنی رو از این حس بی بهره نذاره

عزیزانم تنها درخواستم برای خودم اینه تو دعاهاتون منم یاد کنید از خدا برام عاقبت بخیری بخواین و سرانجام نیکو و از همه مهمتر اینکه بخواین تاخدا از گناهان من بگذره اگه این دنیا این نعمتشو بهم نمیده اون دنیا به جبرانش تقصیراتمو ببخشه منو عفو کنه پاکم کنه همین

خیلی دلم پره با اشک مینویسم اینارو 

بهترینارو براتون از خدا میخوام

سایه مادراتون سالیان سال بالاسرتون باشه و اونایی که محرومن مثل من خدا مادراشون رو رحمت کنه و دعای خیر این فرشته های بهشتی رو پشت سرما قرار بده

دوستون دارم بازم روزتون مبارک عاشقتونم ممنونم که هستین و تنها نیستم😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@_مالکوم_     @رزیتا22     @zeinabkhanoooom     @اناهیتاجون ...

وایسا ببینم دلت کتک میخوادا گریه دیگه نبینم بکنیا رفیق دنیا ارزش گریه کردنو نداره ماازتوممنونیم ک هستی و ختم میزاری و باخل و چل بازیات میخندونی مارو با کمربند دروغیت مارو میزنی ایشالله ک این خدا این همه صداش کردی بی جواب نزاره و بزاره ک مامان شی مطمعن باش لیاقتشو داری فقط نمیدونم چرا امتحان کردناش باچیزایی ک ما دوست داریم .گلی جونم نگران نباش ایشالله ک باردار میشی ای خدا به این گلی ی سه قلو بده ک شبا عم نتونه بخواب من به حالش بخندم ک اون برداره و من میخوابم راحت ای خدا ی سه قلو شیطون بخش بده حرص بخوره من لذت ببرم این حرص میخوره....

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
@_مالکوم_     @رزیتا22     @zeinabkhanoooom     @اناهیتاجون ...

گلی بیا تو ام خدایی داری خدا جواب خوبیهاتومیده ایشالله اگه نده ک من اصلا قبول ندارم مهربونی خدارو 😣

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
@mnasimbano     @mary1389     @وفاجون     @somayeh1992   ...

صد سری گفتم وسط پیامای من چیز ننویس ....خوب😂😂😂 میخوام بخندونمت یعنی اینجوری روش منه 

@mnasimbano     @mary1389     @وفاجون     @somayeh1992   ...

نارنجی نشو لعنتی من سبز دوست دارم😂😂😂

برای منم دعا کنید

چشم ایشالله حاجت رواشی عزیزم

وایسا ببینم دلت کتک میخوادا گریه دیگه نبینم بکنیا رفیق دنیا ارزش گریه کردنو نداره ماازتوممنونیم ک هس ...

ممنون عزیزم خدا قسمت خودت بکنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي