خانواده شوهرم رو میخوام دعوت کنم. 20نفر برای شام. نمیخوام غذاهای پر دردسری باشه. چون واقعا حوصله ندارم. یکیشون سوپ و الویه شام داد. حالا تظر بدین دلمه گوجه و فلفل چطوره؟ با سوپ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
دلمه ک یختره شماهم سوپ بذاروشویدپلو یاته چین یاچلوگوشت یاچلومرغ
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
دلمه همه پسند نیست. یه برنج و خورشت ساده با یه سوپ کافیه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....