2777
2789
عنوان

خسته شدم😔🥺

140 بازدید | 8 پست

از فامیل بدم اومده‌😫قبلا از اینکه فامیلمون خونه مون نمیان دلخور بودیم الان که پاشون باز شده جز خستگی و ضدحالی هیچیشون نصیبمون نشده😞اونا شیرازن و ما تهرانیم ولی از سال قبل هی رومون اوار شدن😶میدونم مهمون حبیب خداس ولی نه اینطوری که مایه عذابت بشن هی میان پز مبل و یخچال و تلویزیونشونو میدن بعد از یه طرف یکی دوماه میمونن هی پذیرایی عالی ازشون میشه بعد از پشت سر میرن غیبت و فوضولیو شر اندازی میکنن امسالم قراره همشون بیان تعطیلاتمون خراب شد نمیفهمن اینام ادمن دلشون گردش میخواد😔شاید باورتون نشه که حتی یه بارم خونه تک تکشونو ندیدیم😐😶هعی خداااااااااا🥺

شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺
ای بابا.هرکسی یک مشکلی داره.خدا صبرت بده.بلند شو در خونه ت رو ببند و برو

نمیدونم چیکار کنم...

شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو مسافرتی جایی...چمیدونم 

نزدیک به سال نو ساطو جمع میکنم میرم شمال 

خوبه؟

2790
2778
2791
2779
2792