2777
2789
عنوان

اشک شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 39 پست

عزیزم عشقتون پایدار ،عزیزم مهم بیاد بودنه هست نه کادو من بعضی وقتا  یه جفت جوراب تونستم بدم چون وضعیت مالی مون بد بوده هنوزم خوب نیست ولی مهم کنار هم بودن وبیاد هم بودنه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم هر وقت کادو میدم اشکش درمیاد یا بهش میگم دوسش دارم چون خیلی دوسمداره خدایی ارزو میکنم همه ت ...

اخی😍

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
عزیزم الهی ک عشقتون پایدار باشه و خیر و برکت به زندگیتون سرازیر بشه💓💓💓

فدات عزیزم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خداروشکر ان شاالله مشکلتون حل میشه شاد تر هم میشید

قربونت عزیزم 

خوشبخت شبن جانم بگو ۱۰ تومان باشه همین که تو فکر همین کافیه

ممنون عزیزم

من خوندم اشکم دراومد

وای بحال شوهرت

دمتون گرم. بخاطر حال خوبتون خدا اونقدر بهتون برکت بده ک غرق نعمت بشید😍😍

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
خدا ولتون رو شاد کنه که دل اون بنده خدا رو زیر اون همه فشار و کار شاد کردید 🌹

مرسی عزیزم

من خوندم اشکم دراومد وای بحال شوهرت دمتون گرم. بخاطر حال خوبتون خدا اونقدر بهتون برکت بده ک غرق نع ...

قربونت عزیزم❤❤