2777
2789

حالا من یه نظری میدم میدونم الان خیلی ها شاید توهین کنند ولی به نظرم اگر طرفین تو بچگی ازدواج نکنند و تا قبل ازدواج با چند نفر بگردن،باعث میشه کمتر احساسی و هیجانی تصمیم بگیرند و عاقلانه کار کنند

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من یه نظری میدم میدونم الان خیلی ها شاید توهین کنند ولی به نظرم اگر طرفین تو بچگی ازدواج نکنند ...

مامان و بابام ۳۰ سالگی ازدواج کردن 

با وجود من که بچه شم ۱۸ سالمه خجالت نکشیده زن دوم گرفته 

مامان و بابام ۳۰ سالگی ازدواج کردن  با وجود من که بچه شم ۱۸ سالمه خجالت نکشیده زن دوم گرفته&nb ...

این توصیه تکراری رو حتما زیاد گفتن ولی خصوصا برای شما که خاطره و ذهنیت بدی دارید،حتما به خواسگار برید پیش مشاور.

بعد هم ببخشید من پررویی میکنم و میپرسم ولی به نظرتون 18 سالگی زود نیست برای ازدواج؟ ؟؟

به نظر خودتون به بلوغ فکری رسیدید؟؟؟

قصد جسارت ندارم فقط چیزی که به عقلم درست میاد رو میگم که حتما خودتون عقل و درکتون از من بیشتره

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
حالا من یه نظری میدم میدونم الان خیلی ها شاید توهین کنند ولی به نظرم اگر طرفین تو بچگی ازدواج نکنند ...

پس از نظر شما اگر همسری که دارید یا خواهید داشت، سابقه ی چندین بار دوستی قبل ازدواج داشته باشه، برای شما یک پوئن مثبت حساب میشه؟ 

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
تا چه حد رابطه داشته باشن حالا؟؟

اخه حد رابطه رو فرهنگ هر خانواده مشخص میکنه،چیزی نیست که من بتونم بگم ولی لااقل برای این خانم که سنش کمه و ممکنه احساسات بهش غلبه کنه،فقط در حد خرید و رستوران رفتن و تفریح سالم بیشتر نشه خیلی بهتره

پس از نظر شما اگر همسری که دارید یا خواهید داشت، سابقه ی چندین بار دوستی قبل ازدواج داشته باشه، برای ...

اگر روابطش باعث بشه که من رو با چشم باز انتخاب کنه و متعهد باشه و دیگه حسرت جوانی نکردن و...رو نخوره،حتما میگم بله

این توصیه تکراری رو حتما زیاد گفتن ولی خصوصا برای شما که خاطره و ذهنیت بدی دارید،حتما به خواسگار بری ...

منکه با دیدن بابام از ازدواج می ترسم گیر داده که شوهر کن منم به مردها بد و بی راه می گم(ببخشید خیلی به خاطر کار با بابا عصبانی ام)

بابام نگران میشه به مامانم می گه ذهن خیلی بده 

می گه تو که پنجاه سالته خیانت کردی می خواهی این ذهن اش بد نشه من تا ۱۰۰ سال دیگه ازدواج نمی کنم ازدواج کنم‌که کلی کلفتی شو کنم بعد همه پول هاشو بهتره تا خیابانی ها بدهدعمرا تا آخر عمر می مونم پیش مامانم که عشق واقعی مامانمه

اگر روابطش باعث بشه که من رو با چشم باز انتخاب کنه و متعهد باشه و دیگه حسرت جوانی نکردن و...رو نخوره ...

فکر نمیکنم روابط زیاد در نهایت باعث متعهد شدن بشه، شما چند سالتونه؟

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
اخه حد رابطه رو فرهنگ هر خانواده مشخص میکنه،چیزی نیست که من بتونم بگم ولی لااقل برای این خانم که سنش ...

اینکه منم تا آخر عمر نمی گذارم مردی نزدیکم شه

اگه ازدواج کنم کاری اش می کنم که از دستم سکته کنه یا دیونه شه 

منکه با دیدن بابام از ازدواج می ترسم گیر داده که شوهر کن منم به مردها بد و بی راه می گم(ببخشید خیلی ...

من در شرایط شما نیستم ولی حتما تصمیمی که شما و مادرتون میگیرید درسته،ولی کلا با نگرش منفی که دارید،

ازدواج نکنید هم مشکلاتی هست،خودتون با یه مشاور صحبت کنید بد نیست.

البته عقل ناقص من اینو میگه و اگر جوابها اشتباه بود عذر میخوام.

فکر نمیکنم روابط زیاد در نهایت باعث متعهد شدن بشه، شما چند سالتونه؟

من 35 سالم هست و مجردم.

من منظورم از رابطه رو شاید درست نگفتم،منظورم این نیست که دختر یا پسر به نیت هرزگی با هم باشند،میگم دختر یا پسر ندیده نباشند که به خاطر هیجانات جوانی یا تمایلات جنسی چشم و گوش بسته تن به ازدواج با هر کس رو بدن

اینکه منم تا آخر عمر نمی گذارم مردی نزدیکم شه اگه ازدواج کنم کاری اش می کنم که از دستم سکته کنه ...

من که گفتم شما حتما از من عاقلتر و فهیم تر هستید.

صلاح خودتونو بهتر میدونید