2777
2789
چون تو اطرافیان اونها که کم خرج کردن رو دیدم مشکوک بودن و و بعد زن گرفتند خرج اون کردند به خاطر این ...

باید سعی کنید قبل ازدواج زیاد با هم باشید تا بهتر بشناسید.

برای عقد عجله نکنید،نگاهتان مثبت باشه ولی از جزئیات و اخلاقهای منفی که میبینید به راحتی رد نشید و شور عاشقی جلوی منطق رو نگیره.

احساسات زیاد،چه مثبت نگری و چه منفی جفتش مضره

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید سعی کنید قبل ازدواج زیاد با هم باشید تا بهتر بشناسید. برای عقد عجله نکنید،نگاهتان مثبت باشه ول ...

خیلی ها رو شنیدیم اولش خوب بودند و بعد بد شدند خالم می گه مرده زن نداشت نگاه زن ها رو نمی کرد بعد اینکه زن گرفت نگاه زن ها رو کرد خیلی ها شنیدموخودشوند خوب جا زدند بعد بد شدند

بله

دامادما عقیدش این بود مهریه کم باشه چون میخوادپرداخت کنه 

خواهرمم قبول کردن

الان ازنظراینکه خسیس باشن ویاهرچیزدیگه اصلااااا اینطورنیستن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
مرد تا خیانت نکنه زن مهر شو اجرا نمی گذاره و بعدم کی گفته مردا منتطقی ام اگه بودن چند چند تا نمی گرف ...

اون مربوط میشه به 2 چیز،اول نداشتن شرف بعضی ادما و دوم گذشت بی مورد خانما،خودتون دیدید اینجا یه خانمی میگه خیانت دیدم،خیلی ها میگن سنگر رو خالی نکن و بساز و...ولی تا حالا مرد هم دیدید از خیانت زنش بگذره؟

منم قبول دارم هیچ زنی برای مهریه ازدواج نمیکنه و زمانی اجرا میذاره که از همه جا ناامید باشه.

ولی نسبت به خانما،اقایون با چشم بازتری انتخاب میکنند

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
خو در حد چشم زهر که عالیه

ازدواجی که ممکنه باچشم زهرهمراه باشه مفت نمیرزه 

۲اینجاایرانه وهمه قانون هابه نفع مرده مهریتوبه هزارشکل میپیچونن بدن هم قسطی وچندرغازیه وهزارجورچشم زهرم ازت میگیرن وهررری 

ببخش اززبون قوانین گفتم

خیلی ها رو شنیدیم اولش خوب بودند و بعد بد شدند خالم می گه مرده زن نداشت نگاه زن ها رو نمی کرد بعد ای ...

بله،متاسفانه این حرفتون درسته و تو ایران بعضی خود واقعیشون رو زمانی نشون میدن که دیره و صداقت خیلی کمه.

ازدواجی که ممکنه باچشم زهرهمراه باشه مفت نمیرزه  ۲اینجاایرانه وهمه قانون هابه نفع مرده مهریتوب ...

اصلا بیا جهاز که تو شرع نی زن میده ولی مهر که هست مرد نمی ده

حالا از کجا معلوم شرف داشته باشه

گفتم که کسیکه خیانت میکنه و به جز زن خودش با کسی هست از نداشتن شرف و غیرت و تربیت خانوادگی هست