2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من این حس رو میدن که میگن ولش کن خرجش نکنیم دو روز دیگه میخوایم ولش کنیم البته اونایی که ندارن فرق داره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

ببخشید من به عنوان مرد جواب میدم،قصدم طرفداری و...نیست.

اگر کسی دارا هست و مهریه نمیده،اون فرق داره ولی در کل آقایون منطقی تر از خانما هستن و آینده نگر تر.

اگر نداره و زیاد مهر کنه،جز درد سر چی داره؟نشونه عشقه؟

اگر متناسب با بودجه اش قبول میکنه،اتفاقا خیلی هم خوبه.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
ببخشید من به عنوان مرد جواب میدم،قصدم طرفداری و...نیست. اگر کسی دارا هست و مهریه نمیده،اون فرق داره ...

چون تو اطرافیان اونها که کم خرج کردن رو دیدم مشکوک بودن و و بعد زن گرفتند خرج اون کردند به خاطر این به نظرم این افراد مشکوک اند یکی اش بابام و شوهر خاله ام اینها رو دیدموبد بین شدم

ببخشید من به عنوان مرد جواب میدم،قصدم طرفداری و...نیست. اگر کسی دارا هست و مهریه نمیده،اون فرق داره ...

مرد تا خیانت نکنه زن مهر شو اجرا نمی گذاره و بعدم کی گفته مردا منتطقی ام اگه بودن چند چند تا نمی گرفتند