2777
2789

ان شالله هرچیزی که ازخدامیخاین بهتون بده ودلتون همیشه شادباشه....میشه مادراسمونی منوبه یه صلوات مهمون کنید؟ ممنونم ازلطف همتون...‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا مادر بودن مسولیت سنگینیه.ان شاءالله همه عاقبت به خیر بشن.وروزشون رو هم تبریک میگم.

خداوند مادر شما رو ومنو هم بیامرزه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خدارحمت کنه...خداشماروحفظ کنه

ممنونم عزیزم.همینطور شما رو 

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز