2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو یه جا تنها...کسی صداتو نشنوه..آقا تا جون داری جیغ بزن..انقدر تاثیر گذاره..جدی میگم

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

منم

...غربت لعنتی....اونوقت بایدبریم دیدن مادرشوهرم که متنفففرم ازش....تاحالایه کادوهم بمن نداده خسیس

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
منتظرم تنها بشم بزنم زیر گریه

جیغم قاطیش کن..کلا من و جیغ رابطه صمیمانه ای باهم داریم..تازه تارهای صوتیمم دارن منهدم میشن!!

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

بابا فاز غم نداشته باشید 

خب همتون برید این اهنگ رو دان کنی حتما هااا برید

۱‌.۲.۳🧞‍♀️🧞‍♂️🧜‍♂️🧜‍♀️💃💃💃💃

هوو ماری جون یه تکون ماری جون هوووو ماری جون دو تکون 

ماری جون دلمو بگیر و بتکون  😁😁😁🤟👸🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️

شاد باشید دنیا دو روزه😉

یه روز اومدیم به دخی خوشگل😉و جیگر 👸رو بغل کنم تق خورم به اینه به همین برکت قسم 😁 😜              خدا جونم داری امتحان الهی میگیری یا انتقام؟💔 💜💔                                                                                                                     بخدا اونایی کع تو امضاهاتون میگید صلوات براتون بفرسیتیم میفرستم ولی حال ابراز وجود ندارم🙌😂💔
منم ...غربت لعنتی....اونوقت بایدبریم دیدن مادرشوهرم که متنفففرم ازش....تاحالایه کادوهم بمن نداده خس ...

ای بابا

منم غربتم ولی فردا میرم پیش از تنهایی در میام

با اینکه شوهرم هست ولی حس تنهایی دارم

خداروشکر