2777
2789
عنوان

حافظه گوشی😥

317 بازدید | 18 پست

بچهاسلام،کسی میدونه چرا اینقـــدر زود و با اینکه چیزه خیلی کمی دانلود کردم گوشیم پرشده؟؟؟؟نمیدونمم چجوری پاک کنم چیزاشو،تومدیرفایل گزینه حذف نداره،توگالریمم نمیتونم برم چون میگه حافظه پره،

کسی میدونه چیکارباید بکنم من؟؟؟؟😢

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو تو تنطیمات گوشیت 

قسمت برنامه ها 

اونجا بعصی از برنامه را انتقال بده تو کارت حافظه 

یا 

برو مدیریت فایل 

پوشه App 

پوشه deta 

برنانه هایی که باز کردی تو مو بوگرام که به اسم شرکت هانیستا هستش را بازکن و پاک کن 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "

اخه تلگرام ندارم کلا توگوشیم،مدیر فایلمم گزینه حذفو نداره

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
برنامه ایکس پلور رو نصب کن بعد از اونجا چیزای اضافی مثه فیلم و عکس هایی که تو تلگرام دانلود میشه رو ...

اینقده گوشیم پرشده که نشد دانلودش کنم اصن😂😂

برو تو تنطیمات گوشیت  قسمت برنامه ها  اونجا بعصی از برنامه را انتقال بده تو کارت حافظه&n ...

بدبختیم اینه حافظمم جانداره آخه😐😑😂😂

کلا تا خرخره پرشده،حالا نمیدونم چجوری بایدپاک کنم😫

بدبختیم اینه حافظمم جانداره آخه😐😑😂😂 کلا تا خرخره پرشده،حالا نمیدونم چجوری بایدپاک کنم😫

حافظه گوشی و حافطه خازجی 

گوشیت چیه و مدلس

حافظه گوشی و حافطه خازجی  گوشیت چیه و مدلس

سامسونگa10

۱۶گیگ هستش 

نه ۳۲گیگ،اونهفته خریدم،چیزه خیلی کمم ریختم روش،الان نوشته۹۹%پرشده حافڟش😐

نه ۳۲گیگ،اونهفته خریدم،چیزه خیلی کمم ریختم روش،الان نوشته۹۹%پرشده حافڟش😐

برو پوشه دانلودها 

چیزی دانلود نکردی 

برو پوشه دانلودها  چیزی دانلود نکردی

چرا یکمی،ولی نه اندازه ۳۲گیگ😲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز