میگما من باردارم ۱ سالی میشه عروسی کردیم.دلم از خانواده شوهرم پره.هیچکار واسمون نمیکنن اصلا کمک هیچ جوره ای نمیدن پاشونو از همچی میکشن کنار.خانواده من پولدارن و اهل تجملات و من بچه اولم.اونا حتی روز عقدمم برام سرویس نخریدن یدونه خریدن بعد سر سفره بهم دادن و فردای عقد ازم پسش گرفتن و من خیلی بهم برخورد به شوهرمم میگم میگه ازونا توقع نداشته باش ازمن توقع داشته باش.خودش خیلی مرد خوبیه یه تنه همه کار میکنه خرج عروسی رو خودش داد و خونه و ماشینم خودش خریده بدون اینکه باباش یه هزار تومنی کمک ما بکنه ولی مامان بابای من ما هرکار بخایم بکنیم کمک میدن .توی ماشین خریدن بهمون پول میدن توخونه بخایم پرده عوض کنیم بابام میگه نصفش بامن یا میگه پول سنوگرافیت با من.هروقتم میان کلی وسیله برام میخرن ولی اونا هییییچ.
همشم میگن سیسمونی با مادرته با مادرته.به شوهرمم تا میگم چرا نمیگیرن میگه توقع از هیچ کس نداشته باش.ولی خب چرا اونا کلا پاشونو میکشن کنار؟ولی تا روز زن و اینا میشه توقع کادو مادو دارن؟یا مثلا یه پسر دارن خیلی بچه بد و شریه و کلا آدم بزن بهادر و دعوایی و بی تربیتی هست ولی ایقد بهش میرسن اسمش از زبونشون نمیوفته کلی براش تولد میگیرن کلی وسیله همراش میکنن
اما شوهر من ک آدم خیلی آروم و ساکت و مودبی هست یه بار براش ازاینکارا نمیکنن؟