2777
2789
عنوان

میاین یکم دردو دل؟

257 بازدید | 39 پست

میگما من باردارم ۱ سالی میشه عروسی کردیم.دلم از خانواده شوهرم پره.هیچکار واسمون نمیکنن اصلا کمک هیچ جوره ای نمیدن پاشونو از همچی میکشن کنار.خانواده من پولدارن و اهل تجملات و من بچه اولم.اونا حتی روز عقدمم برام سرویس نخریدن یدونه خریدن بعد سر سفره بهم دادن و فردای عقد ازم پسش گرفتن و من خیلی بهم برخورد به شوهرمم میگم میگه ازونا توقع نداشته باش ازمن توقع داشته باش.خودش خیلی مرد خوبیه یه تنه همه کار میکنه خرج عروسی رو خودش داد و خونه و ماشینم خودش خریده بدون اینکه باباش یه هزار تومنی کمک ما بکنه ولی مامان بابای من ما هرکار بخایم بکنیم کمک میدن .توی ماشین خریدن بهمون پول میدن توخونه بخایم پرده عوض کنیم بابام میگه نصفش بامن یا میگه پول سنوگرافیت با من.هروقتم میان کلی وسیله برام میخرن ولی اونا هییییچ.

همشم میگن سیسمونی با مادرته با مادرته.به شوهرمم تا میگم چرا نمیگیرن میگه توقع از هیچ کس نداشته باش.ولی خب چرا اونا کلا پاشونو میکشن کنار؟ولی تا روز زن و اینا میشه توقع کادو مادو دارن؟یا مثلا یه پسر دارن خیلی بچه بد و شریه و کلا آدم بزن بهادر و دعوایی و بی تربیتی هست ولی ایقد بهش میرسن اسمش از زبونشون نمیوفته کلی براش تولد میگیرن کلی وسیله همراش میکنن

اما شوهر من ک آدم خیلی آروم و ساکت و مودبی هست یه بار براش ازاینکارا نمیکنن؟

مهم همسر شماست و نه هیچکس دیگه .دنیای شما خلاصه میشه توی ۳ نفر نه کل خاندان شوهر .خدارو بخاطر همسر و همه ی نعمت هایی که دارین شکر کنید.

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حالا که خوده شوهرت اینقدر خوبه ماشاءالله و خانواده خودت هم خیلی خوبن، هیچکاری با خانواده شوهرت نداشته باش. بهشون محل نزار. باهاشونم رفت و امد نکن تا جایی که میشه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

وقتی شوهرت میگه توقع نداشته باش یعنی اینکه خودشم خوشش نمیاد ازشون بنظرم زیاد رفت و آمد نکن باهاشون روز مادرم یا نگیر یا یه چیز ارزون بدرد نخور طوری که بر بخوره بهش یا فقط تبریک بگو همین ولی سعی کن تا همسرت هست از خانوادت کمک نخوای همسرت خیلی صبوره

بگو والا شما اگه کادو سرتون میشد فردای عقد کادوی منو ازم نمیگرفتید. این به اون در

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
وقتی شوهرت میگه توقع نداشته باش یعنی اینکه خودشم خوشش نمیاد ازشون بنظرم زیاد رفت و آمد نکن باهاشون ر ...

آره واقعا خیلی صبور و آرومه و همش میگه از من توقع داشته باش

وقتی شوهرت میگه توقع نداشته باش یعنی اینکه خودشم خوشش نمیاد ازشون بنظرم زیاد رفت و آمد نکن باهاشون ر ...

عین خانواده همسر منن.یه ۵تومنی دست دخترم ندادن.

ما راهمون دوره.شوهرم میگه پول میریزم حساب مامانم .منکه نتونستم کادو بخرم خودش بخره.چجور منصرفش کنم؟

بگو والا شما اگه کادو سرتون میشد فردای عقد کادوی منو ازم نمیگرفتید. این به اون در

آره واقعا اصلا دلم نمیخاد به هیچ مناسبت بهشون کادو بدم

اگ اونا مادرن منم مادرم اونا بیان ب من کادو بدن والا

واه چه قد توقع داری مگه خانواده شوهر خرجم  می کنن والله برا ما که نکردن  همه خرج خودمون کردیم تازه خرج اینا هم می ده شوهرم والله حوصله داری بچم ۶ عمه داره دریغ از یه شکلات 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عین خانواده همسر منن.یه ۵تومنی دست دخترم ندادن. ما راهمون دوره.شوهرم میگه پول میریزم حساب مامانم .م ...

بگو بزار این سری که دیدیمش براش یه چیز میگیرم تو نمیخواد پول بریزی بعد دوباره اگه خیلی اصرار کرد یا یادش بود یه چیز ارزون قیمت بده بهش